Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantCreativBaroklijst Como

Baroklijst Como

Baroklijst Como
Creativ
ArtNr.: CRE-107-15-4-15-H
vanaf 24,80 € *

Baroklijst Como

Het stijlvolle en smalle profiel van de baroklijst Como overtuigt door zijn filigraan patroon en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud, zilver en crème. Met een profielbreedte van 1,4 cm is het een slanke houten lijst die uw motieven vakkundig maar discreet omhult. Hij is perfect geschikt voor het inlijsten van motieven op papier en laat deze optimaal tot hun recht komen.

  • Fotolijsten van massief hout
  • Verstekken gelijmd en geniet
  • Met ophanghaak voor horizontale en verticale ophanging
  • Profielbreedte 1,4 cm, Profielhoogte: 1,7 cm
  • Sponninghoogte: 11 mm

Algemene informatie over de fotolijsten van Creativ

De fotolijsten van het merk Creativ worden al meer dan 50 jaar volgens een lange traditie in Duitsland van massief hout gemaakt. Er wordt bijzonder veel belang gehecht aan de kwaliteit en de authenticiteit van de fotolijsten, wat tot uiting komt in de zorgvuldige verwerking van de houten lijsten.

De fotolijsten zijn standaard verkrijgbaar met normaal glas, antireflecterend glas en ook met onbreekbaar en licht acrylglas (speciaal voor grotere formaten vanaf 60x80 cm). Lege lijsten zonder glas en zonder achterwand zijn bijvoorbeeld geschikt voor gespannen canvasdoeken.

Op maat gemaakte fotolijsten

Omdat de fotolijsten in Duitsland worden vervaardigd, zijn ook op maat gemaakte formaten mogelijk. Bestel speciale formaten altijd in uw fotoformaat. Op verzoek kan deze baroklijst ook worden gemaakt met een spiegelglas (zonder geslepen facetten).

algemeen
materiaal:hout
maten
andere eigenschappen
lijsttype:baroklijst