Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantMiraDuplexo Dubbelglaslijst voor muur

Duplexo Dubbelglaslijst voor muur

Duplexo Dubbelglaslijst voor muur
Mira
ArtNr.: MIR-DPX029742-03-H
vanaf 87,00 € *

Duplexo fotolijst dubbel glas

Met de Duplexo fotolijst met dubbel glas kunt u uw foto zwevend inlijsten. In plaats van een achterwand heeft deze lijst een tweede glasplaat, zodat de wand achter de lijst zichtbaar is. Dit geeft u het optische effect van een glazen passe-partout, een bijzondere blikvanger. Op die manier is niet alleen de kleur en de structuur van de wand rond de foto zichtbaar, maar de foto zweeft ook boven de wand, waardoor er een aangenaam diepte-effect ontstaat.

De foto wordt tussen de twee glasplaten gelegd en kan dan in het speciaal ontworpen lijstprofiel worden geschoven. In tegenstelling tot de dubbele Duplexo lijst met staander wordt de zijkant voor het inbrengen van de foto niet met magneten vastgehouden, maar met stabiele schroeven vastgezet. Dit zorgt voor optimale stabiliteit, zelfs bij grote formaten.

Glazen passe-partout:

Als u een kleinere foto in de lijst plaatst, kunt u dankzij de dubbele glasplaat aan de randen van de foto door de lijst heen kijken. Dit maakt de Duplexo lijst ideaal voor iedereen die foto’s met een glazen passe-partout wil inlijsten.

Fotolijst met 2 glasplaten

  • Profiel gemaakt van massief hout
  • Eén zijkant wordt bevestigd met twee schroeven, die bij levering voorgemonteerd zijn.
  • De levering is incl. 2 glasplaten waartussen de foto kan worden gemonteerd.
  • Een passe-partout past niet tussen de glazen.
  • De meegeleverde wandhaken kunnen naar wens voor horizontale of verticale ophanging worden gemonteerd.


Tip: Naast foto’s, posters en tekeningen is deze fotolijst met dubbel glas ook perfect geschikt voor het inlijsten van batiks of papyrus.

Inlijstglazen van Mira

  • Normaal glas is gewoon reflecterend helder glas.
  • Dit hoogwaardige antireflecterende glas is aan één zijde geëtst, waardoor het oppervlak mat is en invallende lichtbronnen worden verstrooid. Het glas moet zo dicht mogelijk op de foto liggen, met toenemende afstand wordt het glas melkachtig en mat.
  • Plexiglas is onbreekbaar acrylglas. Bij deze fabrikant heeft het plexiglas een ontspiegelde zijde, zodat het optioneel ook als antireflecterend glas kan worden gebruikt. Let op: Het acrylglas heeft aan beide zijden een transparante beschermfolie, die verwijderd moet worden.
andere eigenschappen
lijsttype:dubbele lijst