Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantNielsen DesignFotolijst Quadrum

Fotolijst Quadrum

Fotolijst Quadrum
Nielsen

Quadrum fotolijst - klassiek en naturel

  • 0,5 cm
  • 1,4 cm
ArtNr.: NIE-6532001-H
vanaf 19,15 € *


Houten frame Quadrum

Het houten frame Quadrum van Nielsen Design straalt met zijn klassieke profiel een eenvoudige elegantie uit zonder saai te lijken. De fotolijst is verkrijgbaar in 5 formaten en talrijke kleuren, variërend van verschillende tinten ambergrijs, hoogwaardig zilver en goud tot helder blauw, groen, rood of geel. Door deze grote verscheidenheid kan de fotolijst perfect worden geïntegreerd in elk levend landschap en desgewenst in scène worden gezet. De houten fotolijsten zijn FSC® -gecertificeerd en komen dus uit een duurzaam beheerde bosbouw die voldoet aan de criteria van de Forst Stewardship Council. Door de relatief grote vouwdiepte is de fotolijst zeer geschikt voor gelamineerde posters of het gebruik van dubbele bevestigingen. 

Deze fotolijst van de Duitse marktleider Nielsen-Design is gemaakt van prachtig hout en is verkrijgbaar met 7 verschillende soorten glas.

De frameprofielen van Nielsen weerspiegelen de huidige designtrends met hun universele en toch onafhankelijke stijl. De keuze aan kleuren, vormen en oppervlakken biedt een onuitputtelijk potentieel voor een briljante enscenering van het beeld.

Het Nielsen assortiment biedt de creatieve lijstenmaker en galeriehouder talloze ontwerpmogelijkheden voor de enscenering van zijn foto's. NielsenBainbridge heeft speciale kwaliteitsrichtlijnen voor het edele en gevoelige materiaal hout.

In tegenstelling tot de uitneembare frames, die Nielsen alleen in standaardformaten en met helder glas aanbiedt, kunt u dit houten frame ook in speciale formaten en met verschillende soorten glas bestellen: Nauwkeurige verwerking, prachtige houtsoorten en continue controle: Elke productieserie wordt vergeleken met een referentieprofiel ("Master Sample"). NielsenBainbridge garandeert zo een constant hoge productkwaliteit.

De achterwand van de lijst:

achterwand met foamboard en flexpinsIn tegenstelling tot Nielsen's verwisselbare lijsten worden deze fotolijstjes met één Foamboard achterwand geleverd. Dit type achterwand moet worden beschouwd als een veel hogere kwaliteit dan een klassieke MDF achterwand, omdat dit product speciaal is ontwikkeld voor de professionele inlijsting van originelen. De achterwand is gemonteerd met zogenaamdeFlexpins.

7 Glastypes om uit te kiezen:

Nielsen's premium fotolijstjes zijn verkrijgbaar met meerdere hoogwaardige brillen, van eenvoudig helder glas tot hoogwaardig museumglas. Zo kunt u ook foto's, afdrukken of originelen van hoog materiaal of ideaal duurzaam, consistent en veilig inlijsten. Vooral de UV-stralen in daglicht en kunstlicht brengen uw foto's in gevaar en zijn een echte kleurenkiller. Om dit tegen te gaan, kunnen wij u naast de premium frames ook premium glas aanbieden. U heeft de keuze:

  • Normaalglas/ Floatglas (reflecterend klaarglas)
  • Antireflecterend glas "Super Reflex Control"
  • Acrylglas/ Kunstglas
  • Spiegelglas
  • ClearColour
  • ClearColour Plus
  • ClearColor Plus UV
algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
staander:verticale en horizontale ophanging
maten
sponningbreedte:0,5 cm
sponningdiepte:1,4 cm
andere eigenschappen
lijsttype:houten lijst
productlijn:wissellijst
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: