Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantwalther designGalerij lijst voor 2 Bavarian Heart, blauw

Galerij lijst voor 2 Bavarian Heart, blauw

Galerij lijst voor 2 Bavarian Heart, blauw
Walther
ArtNr.: WAL-QY215L-H
18,50 € *

Multilijst Bavarian Heart voor twee foto’s

U kunt niet beslissen welke foto uw favoriet is? De multilijst is altijd de juiste oplossing als u meerdere foto’s tegelijk wilt inlijsten.

De multilijst Bavarian Heart is geschikt voor twee foto’s en straalt rustieke charme uit. De twee portretlijsten, die onder elkaar aan een rustiek koord hangen, hebben een breed vlak houten profiel. Het oppervlak van het hout is verweerd en is een mooi samenspel van reflecterende houtstralen en donkere jaarringen. De multilijst is ook versierd met een hart dat is bevestigd aan een rustiek koord. De twee foto’s worden rondom geaccentueerd door een geruit stofband, dat u kunt bestellen in rood-wit of in blauw-wit.

  • Profiel: rustiek vlak profiel
  • Kleuren: donkere houttint met blauw-wit of rood-wit stofband
  • Materiaal: hout
  • Fotoformaat: voor twee foto’s van het formaat 10 x 15 cm
  • Glas: helder glas
  • Achterwand: MDF
  • Verpakking: verpakt in een beschermende kartonnen doos

Inspiratie - Fotolijsten van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotolijsten van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotolijsten zoals wissellijsten, galerielijsten voor meerdere foto’s en decoratieve lijsten in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale lijstmodellen van OSB, met strassversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

andere eigenschappen
productlijn:Vintage
aantal beelden:2
gewicht:0,70 Kg
lijsttype:galerielijst