Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantWalther DesignGalerij lijst voor 3 Home

Galerij lijst voor 3 Home

Galerij lijst voor 3 Home
Walther

Home heeft een ruw oppervlakte

ArtNr.: WAL-HO315B-H
vanaf 20,80 € *

Galerielijst Home voor meerdere foto's

De galerielijst voor meerdere foto’s is altijd de juiste oplossing als u meerdere foto’s tegelijk wilt inlijsten. Passe-partouts hebben niet alleen een esthetische maar ook een beschermende functie. Dankzij het karton van de passe-partout ontstaat een kleine afstand tussen motief en glas, zodat de motieven niet direct op het glas worden geduwd. 

De houten fotolijst Home straalt met zijn 2,9 mm breed blokprofiel en ruw oppervlak een rustieke charme uit. U kunt kiezen uit een reeks klassieke kleuren die het ruwe oppervlak aanvullen met een vleugje klassieke elegantie. Home verenigt deze stilistische contrasten en harmoniseert zowel met interieurs in cottage-style en shabby chic als met classic chic interieurs. De galerielijst Home wordt met een witte passe-partout voor drie foto’s geleverd.

  • Lijstprofiel: blokprofiel 2,9 cm breed, mat en ruw oppervlak
  • Materiaal lijstprofiel: hout
  • Glas: helder glas
  • Inlegvel: passe-partout voor drie foto’s, wit
  • Fotoformaat: drie foto’s à 10x15, cm, 13x18 cm en 15x20 cm
  • Achterwand: harde vezel met twee ophanghaken voor horizontale en verticale ophanging 
  • Sluiting: draaiknoppen

Inspiratie - Fotolijsten van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotolijsten van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotolijsten zoals wissellijsten, galerielijsten voor meerdere foto’s en decoratieve lijsten in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale lijstmodellen van OSB, met strassversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
inlegvel:pins (flexpins)
maten
andere eigenschappen
sluiting achterwand:draaiveer
lijsttype:galerielijst
gewicht:1,05 Kg
aantal beelden:3
productlijn:Country Style