Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantWalther DesignGalerij ljst van hout voor 5 CHIP

Galerij ljst van hout voor 5 CHIP

Galerij ljst van hout voor 5 CHIP
Walther

Breed galerij lijst van hout met OSB optiek

ArtNr.: WAL-RC515B-H
34,60 € *

Collagelijst Chip voor vijf foto's

U kunt niet beslissen welke foto uw favoriet is? De collagelijst is altijd de juiste oplossing als u meerdere foto’s tegelijk wilt inlijsten. In tegenstelling tot de galerielijst wordt niet ingelijst met een passe-partout voor meerdere foto's. In plaats daarvan worden de afzonderlijke fotolijsten samengevoegd tot een collage.

De collagelijst Chip is geschikt voor vijf foto’s in verschillende formaten, twee verticaal, twee horizontaal en één vierkant. De vijf uitsparingen hebben witte of zwarte sierranden die op lichte OSB-platen zijn bevestigd. De fotolijst past qua design perfect in garages, werkplaatsen en knutselkelders.

  • Profielkleuren: wit en zwart
  • Materiaal: OSB
  • Glas: helder glas
  • Afmetingen: 35x49 cm
  • Fotoformaat: een foto à 10x10 cm, vier foto’s 10x15 cm (horizontaal en verticaal)
  • Achterwand: OSB met ophanghaak
  • Verpakking: verpakt in een beschermende kartonnen doos

Inspiratie - Fotolijsten van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotolijsten van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotolijsten zoals wissellijsten, galerielijsten voor meerdere foto’s en decoratieve lijsten in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale lijstmodellen van OSB, met strassversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

andere eigenschappen
lijsttype:galerielijst
uitsparingen:5
lijstformaat:49x35 cm
aantal beelden:5
productlijn:Urban Living