Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantMiraGrafkader

Grafkader

Grafkader
Mira

ArtNr.: MIR-8700-302-H
91,90 € *
Direct leverbaar.

Fotolijst graf

De fotolijst voor op het graf is speciaal ontworpen voor buitengebruik en beschermt de foto van de overledene tegen het weer. De fotolijst kan op of rond het graf worden gezet, maar kan ook een heel bijzondere plaats in uw huis krijgen om een persoonlijke herdenkingsplek te creëren.

Met deze grafdecoratie kunt u op de rustplaats van de overledene een portret of een gedicht permanent en stijlvol neerzetten. De inhoud kan makkelijk en snel worden uitgewisseld en de lijst kan worden hergebruikt.

De fotolijst voor op het graf is versierd met een engel en een roos. De grijze en robuuste oppervlaktestructuur lijkt uit steen gehouwen en heeft vooral door de ruimtelijke diepte van de fotolijst een uiterst realistische en hoogwaardige uitstraling. De fotolijst is weerbestendig en beschermt uw foto tegen het binnendringen van water.

Deze weerbestendige fotolijst wordt geleverd incl. een koud-lamineerfolie. Hiermee kunt u uw foto / document eenvoudig en zonder technische hulpmiddelen waterdicht maken en vervolgens in de fotolijst plaatsen.

Informatie over de fotolijst voor op het graf:

  • Fotoformaat: 10x15 cm
  • Materiaal: weerbestendige steenhars
  • Motief: zittende engel met gesloten ogen, liefelijk gezicht en liefdevolle vleugels
  • Afmetingen: ca. 20x20x12 cm (bxhxd)
  • Gewicht: ca. 1.650 g
  • beschermd tegen water dankzij een rubberen dichting en een vast gemonteerde plexiglasplaat
  • Levering volledig incl. acryl-inschuiflijst, rubberen dichting, koud-lamineerfolie, De fotolijsten voor op het graf zijn afzonderlijk in kartons verpakt.
algemeen
materiaal:kunststeen (polyresin)