Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenformaten24x30 cmHouten Fotolijstje Nedersaksen

Houten Fotolijstje Nedersaksen

Houten Fotolijstje Nedersaksen
Müller Bilderrahmen
ArtNr.: MUB-06-10-456-H
vanaf 4,10 € *
Alle bestellingen die voor woensdag 13.12. om 10.00 uur worden geplaatst, worden gegarandeerd op tijd geleverd voor kerstavond! Voor latere bestellingen kunnen wij geen stipte levering vóór 24.12 uur garanderen.

Houten fotolijst Niedersachsen

De houten fotolijsten van Müller worden gekenmerkt door de zorgvuldige verwerking van hoogwaardige materialen en een klassiek, tijdloos en daardoor bijzonder aantrekkelijk design. Müller vervaardigt mooi gevormde profielen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. De kleuren komen uit een rijk palet van warme en glanzende tinten. Dankzij dit veelzijdige karakter kunnen de fotolijsten op evenzoveel verschillende manieren worden toegepast. Op die manier zijn de houten fotolijsten geschikt voor elke interieurstijl en vormen ze voor verschillende soorten motieven een betrouwbare, smaakvolle omlijsting. Foto's, grafische werken of schilderijen, met de fotolijsten van Müller worden ze allemaal op een elegante en optimale manier gepresenteerd.

Net als het model Thüringen heeft het model Niedersachsen van het merk Müller een elegant gebogen profiel met een opvallend gestructureerd oppervlak. Naar het midden toe eindigen de lijsten met een dubbele gouden lip. De fotolijsten hebben een elegante en waardige uitstraling. Zij zijn gemakkelijk te hanteren dankzij een veilig sluitsysteem en slaan een goed figuur. De uitstekende afwerking en de uiterst zorgvuldig gekozen kleurschakeringen zijn het bewijs van een professionele productie, waarin ongetwijfeld de jarenlange ervaring van de fabrikant is verwerkt.

  • Ophanghaken voor horizontale en verticale ophanging
  • Sluiting met klemveren
  • Hoogwaardig glas met een geslepen rand garandeert dat u het motief kunt vervangen zonder risico op verwondingen
  • Robuuste, zwarte achterwand
  • Keuze uit twee kleurencombinaties
  • Verkrijgbaar in standaardformaten en op aanvraag op maat   
     
algemeen
materiaal:hout
maten
andere eigenschappen
lijsttype:houten lijst