Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantFrames FactoryLijst van aluminium Amelia

Lijst van aluminium Amelia

Lijst van aluminium Amelia
FramesFactory
ArtNr.: FAC-RA554-88-1015-1-H
vanaf 6,20 € *

Aluminium fotolijst Amelia

Bij Frames Factory ontdekt u een grote verscheidenheid aan fotolijsten. Hier vindt vrijwel iedereen in verschillende productgroepen een artikel naar smaak. De aluminium lijst is uiterst stabiel en nauwkeurig verwerkt. De eenvoudige vormgeving sluit aan bij de trend van modern en toch tijdloos design. De aluminium lijst van Frames Factory overtuigt met elegantie tegen een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Productinformatie

  • Goede kwaliteit voor een verbazingwekkend lage prijs.
  • Tijdloos, eenvoudig en universeel lijstprofiel geschikt voor bijna elk fotomotief.
  • De aluminium lijst overtuigt met klassieke en elegante profielen.
  • Veel standaardformaten in de meest populaire kleuren.
  • Extra passe-partouts van 1,4 mm passen probleemloos in de fotolijst.
  • Staander voor horizontale en verticale foto’s tot formaat 18x24 cm.
  • Stevige MDF-achterwand tot 50x70 cm met stabiele wandhaken voor horizontale en verticale ophanging.
  • Het kunstglas is aan beide zijden met een beschermfolie beschermd tegen krassen. Deze folie moet worden verwijderd voordat u het glas in de fotolijst plaatst.
AllesLijsten deskundige Ingo

Deskundigenadvies

De aluminium lijst Amelia is de ideale fotolijst voor prijsgeoriënteerde klanten.

De aluminium lijst Amelia van Frames Factory wordt door onze klanten vaak besteld vanwege de lage prijs. Het smalle en licht afgeronde profiel is tijdloos, neutraal en past, afhankelijk van de kleur, bij bijna elk motief en de meeste interieurstijlen.

Afhankelijk van het formaat wordt deze fotolijst geleverd met praktische klem- of zwenkveren op de achterwand, waardoor het heel handig is om uw motief in te voegen en te verwisselen. De achterwand bestaat uit een stevige MDF-plaat, die de aluminium lijst Amelia zijn stabiliteit geeft.

Een minpunt van deze aluminium lijst is de verwerking van de verstekhoeken. In vergelijking met duurdere aluminium lijsten zijn de hoeken soms wat scherp en niet altijd even netjes afgewerkt. Dit is deels te wijten aan het aluminium van de laagste kwaliteit, dat gevoeliger is bij de verwerking en ook sneller last heeft van krassen en vervormingen dan bij aluminium profielen van hogere kwaliteit van merkfabrikanten.

Kunstglas is een zeer dunne plaat die ook relatief gevoelig is voor krassen. Het goedkope aluminium profiel en de dunne plaat van kunstglas zijn de twee belangrijkste redenen waarom de aluminium lijst Amelia in een directe vergelijking met een duurdere aluminium lijst een lichtere en minder stabiele indruk maakt.

Conclusie

De aluminium lijst Amelia is de ideale fotolijst voor prijsgeoriënteerde klanten die genoegen nemen met kleine kwaliteitsgebreken in de details. Daarom moet u bij deze fotolijst een zekere kwaliteitstolerantie accepteren voor de lage prijs. Maar als uw motief ingelijst aan de muur hangt, zijn de kleine gebreken van deze aluminium lijst al snel geen probleem meer.

algemeen
materiaal:aluminium
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:aluminium lijst
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: