Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantDEHALijst van aluminium Capella

Lijst van aluminium Capella

Lijst van aluminium Capella
Deha

Lijsten van aluminum van DEHA zijn robuuste, stevig verwerkte wissellijsten van Duitse productie

ArtNr.: DEH-30A2-007-CHAM-H
vanaf 35,70 € *

Aluminium lijst Cappella

Met een lijst van het merk DEHA kiest u voor een hoogwaardig en stevig uitwisselbaar frame van professionele kwaliteit, vervaardigd in Duitsland. Bij DEHA vindt u een grote keuze aan aluminium lijsten in bijna alle populaire profielvormen en in een soms enorm kleurengamma. De aluminium frames van DEHA overtuigen niet alleen door de uitstekende verwerking van hoogwaardige grondstoffen, maar vooral door hun stabiliteit, duurzaamheid, laag gewicht (vooral bij licht acrylglas) en hoge belastbaarheid, zelfs bij frequente beeldwisselingen.

Aluminium is een uitstekend materiaal voor frames. Naast zijn stabiliteit en lichtheid kan aluminium worden gebruikt om bijna elke profielvorm en ontwerp te combineren en te realiseren met een verscheidenheid aan gelakte en geanodiseerde, geborstelde en gladde oppervlakken. In tegenstelling tot houten lijsten zijn smalle frameprofielen van aluminium ook veel stabieler en kunnen ze ook ideaal en discreet worden gebruikt voor grote beeld of fotoformaten.

DEHA biedt veel aluminium verwisselbare frames aan, dankzij de hoogwaardige en comfortabele torsieveersloten, frequente beeldwisselingen en een probleemloze wandmontage zijn ook mogelijk. Praktische en functionele aluminium profielen voor een tijdloze omlijsting in topkwaliteit: dat is waar het merk DEHA Design voor staat!

Aluminium klemlijst Cappella

  • Het medium brede en licht afgeronde profiel van het Capella aluminiumframe is verkrijgbaar in verschillende matte geanodiseerde kleuren met een opvallend geborsteld oppervlak. Het aluminium frame Capella is als alternatief verkrijgbaar met een 3 cm breed profiel als aluminium frame Antares en met een 4 cm breed profiel als aluminium frame Nashira.
  • Dit hoogwaardige aluminium klemlijst "Made in Germany" biedt vele mogelijkheden en belooft langdurig plezier.
  • Zuivere en stabiele verwerking in de verstekhoeken.
  • Een achterste rand in het profiel zorgt ervoor dat de handige torsieveerbevestigingen op hun plaats worden gehaakt, waardoor de stabiliteit van dit aluminium frame wordt gewaarborgd en wordt voorkomen dat de aluminium strips in grote formaten doorhangen.
  • Stevige en hoogwaardige torsieveren met geïntegreerde hoogte- en zijcompensatie voor comfortabel ophangen in staand en liggend formaat.
  • Zuurvrij kartonnen inzetstuk (250 g/m²) in elk lijstje als achtergrond en bescherming voor uw foto of beeld.
  • Hoge kwaliteit en rand geslepen 2 mm normaal glas. Als alternatief is er ook UV-beschermend acrylglas en interferentie-optisch ontspiegeld museumglas beschikbaar.
  • Verkrijgbaar in 33 standaardformaten van 20x28 cm tot 70x100 cm of 100x140 cm en in elke gewenste, zelfs zeer grote speciale formaten op maat.
algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:aluminium lijst
sluiting achterwand:draaiveer