Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstensoortenAluminium lijstenLijst van aluminium profil K - op maat

Lijst van aluminium profil K - op maat

Lijst van aluminium profil K - op maat
Roggenkamp

Lijst van aluminium profil K - op maat

 • 0,5 cm
 • 2,1 cm
ArtNr.: ROG-20022-SZ-H
vanaf 66,80 € *

Aluminium fotolijst Profil K in premium kwaliteit op maat

Fotolijsten testDe bekroonde alluminium fotolijsten van Roggenkamp zijn gekenmerkt door hun excellente kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. Het hoekige Profil K van deze premium aluminium fotolijst heeft een klassieke en tijdloze vormgeving.

Al meer dan 40 jaar produceert de Oost-Westfaalse fabrikant Roggenkamp kwalitatief hoogwaardige houten en aluminium fotolijsten in premium kwaliteit die gekenmerkt zijn door tijdloos design, perfecte functie, stabiliteit en duurzaamheid. Roggenkamp fotolijsten hebben een eenvoudige, strakke vorm, ongeacht de mode. De oppervlakken zijn neutraal en laten het motief ongestoord overkomen.

Aluminium fotolijst Profil K van Roggenkamp

 • Klassieke en tijdloze vormgeving van hoekige Profil K
 • Roggenkamp fotolijsten zijn standaard verkrijgbaar met 3 mm floatglas met een geslepen rand, bij het niet-verblindende antireflecterende glas is het oppervlak aan één zijde mat geëtst.
 • Hoogglans geanodiseerd oppervlak (wit: gecoat oppervlak). Het geanodiseerde oppervlak van de aluminium fotolijst is ongevoelig en permanent beschermd tegen schadelijke milieu-invloeden.
 • Hoge vormstabiliteit van het profiel Stabiele hoekverbindingen houden ook grote lijsten stevig bij elkaar.
 • Het zuurvrij 400g/m² karton vormt de achtergrond van alle Roggenkamp fotolijsten.
 • Laaddiepte ca. 6 mm
 • Een lichte druk op de stalen veren van Roggenkamp, even draaien - en de veer wordt losgemaakt of weer vastgeklikt in het lijstprofiel. De gekartelde uitsparing van het veermechanisme dient tegelijk als ophanghaak.

Lijst van aluminium profil K, 30 x 40 cm, grafiet

Foto’s op een eenvoudige manier vervangen

Om de foto’s te vervangen volstaat een lichte druk op de stalen veren, even draaien - en de veer wordt losgemaakt of weer vastgeklikt in het lijstprofiel. Het veermechanisme dient tegelijk als ophanghaak en maakt extra passe-partouts tot 5 mm sterkte mogelijk.

Het glas van Roggenkamp

Bij Roggenkamp is 3 mm floatglas met geslepen randen standaard. Voor kunst getrouw aan het origineel biedt Roggenkamp het Mirogard museumsglas aan, een interferentie-optisch ontspiegeld glas. Het acrylglas is onbreekbaar, licht en beschermt de foto tegen schadelijke UV-stralen.

 • Normaal glas Helder floatglas, glanzend in 3 mm sterkte, door materiaaleigenschappen een zwakke groene tint en dus een iets beperkte kleurweergave van de foto's.
 • Antireflecterend glas: Het glas is aan één zijde mat waardoor de reflecties tot een minimum beperkt worden. De beeldscherpte, het licht en de kleurweergave zijn beperkt, wat resulteert in een licht matte kleur. Als het glas door een passe-partout iets van de foto is verwijderd, is het beeld enigszins wazig.
 • Mirogard museumsglas: Door interferentie-optische dip-coating heeft dit exclusieve glas een uitstekende transmissie voor licht, kleuren en beeldscherpte en is vrijwel reflexievrij.
 • Acrylglas: Acryl c.q. plexiglas is heel breukvast en weegt veel minder dan glas. Het materiaal is kleurneutraal, heeft een uitstekende transmissie voor licht, kleuren en beeldscherpte en biedt bijna 100 % UV-bescherming.
 • Antireflecterend acrylglas: Het niet-verblindende acrylglas is aan één zijde mat geëtst, heeft de typische eigenschappen van plexiglas en veroorzaakt nauwelijks reflecties. Door het micro-etsen zijn de beeldscherpte en de kleurweergave enigszins beperkt, vooral als u een passe-partout gebruikt. 100 % UV-bescherming.

XL-formaten en speciaal glas

Op aanvraag kunnen met onbreekbaar en licht acrylglas ook duidelijk grotere formaten tot 120x180 cm worden vervaardigd. Daarnaast zijn er speciaal wit glas, krasvast acrylglas en het Mirogard-museumsglas plus en protect. Neem contact met ons op en wij berekenen graag een individuele offerte voor u!

algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
inlegvel:inlegvel
maten
sponningbreedte:0,5 cm
sponningdiepte:2,1 cm
andere eigenschappen
sluiting achterwand:draaiveer
lijsttype:aluminium lijst