Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantFrames FactoryLijst van hout Batino

Lijst van hout Batino

Lijst van hout Batino
FramesFactory
ArtNr.: FAC-batino-H
vanaf 5,10 € *

Fotolijst van hout Batino

  • lijstprofielen van hout
  • houten profielen gelazuurd in veel verschillende kleuren
  • rechthoekig lijstprofiel, 20 mm breed en 10 mm hoog
  • de sponninghoogte bedraagt 7 mm en de sponningbreedte 5 mm
  • geschikt voor het inlijsten met een passe-partout
  • met kunstglasplaat, 1 mm dik
  • met achterwand van HDF (vezelplaat met hoge dichtheid), 2 mm dik
  • zwarte pinnen aan de binnenkant van de lijstprofielen sluiten de lijst
  • tot en met formaat 18 x 24 cm met staander en twee wandhaken aan de achterwand
  • vanaf formaat DIN A4 met twee wandhaken voor horizontale en verticale ophanging

Let op: Het kunstglas is aan beide zijden met een beschermfolie beschermd tegen krassen. U kunt deze folie met uw vingers verwijderen.

Lijst van hout Batino, 30 x 40 cm, blauw

Presenteer uw motief met de houten lijst Batino

De fotolijst Batino van Frames Factory is verkrijgbaar in verschillende hout- en metaalkleuren, in felle kleuren en in klassiek zwart en wit. Met zijn rechthoekige en 20 mm brede lijstprofiel houdt hij zich discreet op de achtergrond - Batino laat uw motief de hoofdrol spelen.

Alle formaten zijn aan de achterwand uitgerust met twee wandhaken voor horizontale en verticale ophanging, tot en met 18 x 24 cm hebben ze ook een staander.

U opent de fotolijst aan de achterkant door de zwarte pinnen aan de binnenkant van de lijstprofielen om te klappen – dit gaat het makkelijkst met uw vinger of met behulp van een plat voorwerp.

Afwerking en materiaal

De lijstprofielen van Batino zijn gemaakt van naaldhout, de 2 mm dikke achterwand is gemaakt van HDF, in beide gevallen geperste en gelijmde houtvezels. Dankzij het materiaal is de fotolijst erg licht, net als de kunstglasplaat, die ook een laag gewicht heeft.

Alle formaten zijn aan de achterwand uitgerust met twee wandhaken voor horizontale en verticale ophanging, tot en met 18 x 24 cm hebben ze ook een staander.

AllesLijsten deskundige Ingo

Deskundigenadvies

Als u kleur aan uw muur wilt toevoegen, is Batino een geweldige keuze.

Veel van onze klanten kiezen voor Batino van Frames Factory en dit niet zonder reden: De houten lijst is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, ook in felle kleuren – u vindt dus zeker de lijst in de juiste tint voor uw motief.

De houten profielen zijn aan de voorkant en zijkanten gelazuurd, zodat de gestreepte structuur van het hout zichtbaar blijft. De achterkant is niet gelazuurd, maar in de natuurlijke kleur gehouden.

De afwerking van Batino is solide. Bij sommige lijsten bemerk ik echter dat de verstekhoeken hier en daar een beetje uit elkaar gaan, maar dat viel me pas op bij nadere inspectie.

Een minpuntje zijn de wandhaken. Ze zijn vrij klein en liggen na de levering strak tegen de achterwand, wat betekent dat u ze eerst moet optillen met een mes of een ander plat voorwerp om ruimte te maken voor een spijker. Dit is een beetje onpraktisch, maar het werkt.

Conclusie

Batino behoort tot de lagere prijscategorie in ons assortiment – voor die prijs beantwoordt de lijst volledig aan zijn doel. De acrylplaat is erg dun, net als de HDF achterwand. Graag wil ik nog even opmerken dat veel lijsten in deze prijscategorie niet van hout zijn gemaakt zoals Batino, maar van MDF of HDF – hout ziet er natuurlijk altijd mooier uit en is ook steviger.  

Als u op zoek bent naar een eenvoudig lijstprofiel dat overtuigt met een felle kleur, dan is Batino een mooi decoratief element. Bovendien is de houten lijst goedkoop en dat met betrouwbare kwaliteit.

algemeen
materiaal:aluminium
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:houten lijst
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: