Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantFrames FactoryLijst van hout Nola

Lijst van hout Nola

Lijst van hout Nola
FramesFactory
ArtNr.: FAC-finger-H
vanaf 5,10 € *

Houten fotolijst Nola

  • lijstprofielen van hout
  • subtiel, afgerond profiel
  • profiel 11 mm breed, 22 mm hoog
  • met kunstglasplaat, 1 mm
  • de achterwand is van HDF (vezelplaat met hoge dichtheid) en is 2 mm dik
  • zwarte pinnen aan de binnenkant van de lijstprofielen sluiten de lijst
  • tot en met formaat 18 x 24 cm met staander en met wandhaak aan de achterwand
  • vanaf formaat DIN A4 met twee wandhaken voor horizontale en verticale ophanging

Let op: Het kunstglas is aan beide zijden met een beschermfolie beschermd tegen krassen. U kunt deze folie met uw vingers verwijderen.

Houten fotolijst van Frames Factory

Ontdek de grote verscheidenheid aan fotolijsten van Frames Factory. De houten lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende standaard fotoformaten en middelgrote standaardformaten van 10 x 15 cm tot 40 x 50 cm. De houten fotolijsten van Frames Factory bieden de volgende voordelen:

1. Goedkope decoratie voor uw motief

Om uw motief van een mooie houten lijst te voorzien, hoeft u niet altijd diep in uw zak te tasten. Bij Frames Factory vindt u betaalbare houten lijsten die nauwkeurig verwerkt zijn – de fotolijsten overtuigen met een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

2. Eenvoudige montage van de lijst

De houten lijsten van Frames Factory zijn niet alleen betaalbaar, maar ook gebruiksvriendelijk. U kunt de zwarte pinnen aan de binnenkant van de lijst met een vinger of plat voorwerp omhoog drukken om de achterwand te verwijderen.

3. Stijlvariatie

Welke stijl past bij uw motief? Barok, cottage style chic, minimalistisch – de houten lijsten van Frames Factory zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. U vindt zeker de perfecte lijst die bij uw smaak past.

De serie Nola is een goed voorbeeld van het uitstekende design en de kwaliteit van Frames Factory: Het subtiele houten profiel begeleidt uw motief op een discrete manier, terwijl de verstekhoeken netjes zijn afgewerkt. Dankzij het perfecte hout is het profieloppervlak vlak als u er met uw vinger overheen gaat. Nola is verkrijgbaar in klassiek zwart en in wit en zilver. Het minimalistische design past perfect bij een moderne inrichting.

4. Natuurlijke charme voor uw motief

Houten lijsten betoveren met een natuurlijke charme die nooit uit de mode raakt. Hout begeleidt uw motief met de tijdloze en unieke schoonheid van de individuele nerven – ontdek nu alle houten lijsten van Frames Factory of kies voor de fotolijst Nola, die met alle genoemde voordelen overtuigt.

algemeen
materiaal:aluminium
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:houten lijst