Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenformaten40x50 cmLijst van hout Usedom met afstandlijst

Lijst van hout Usedom met afstandlijst

Lijst van hout Usedom met afstandlijst
Woodie
ArtNr.: WOO-111-lac-sch-14-H
vanaf 61,20 € *

Echt houten fotolijst Usedom met afstandshouder
Wissellijst Made in Germany van FSC-gecertificeerd massief hout

De houten lijst Usedom heeft een profiel van een lijst om voorwerpen mee in te lijsten met afstandshouder. Met een afstand van 1,5 cm tussen de glasplaat en de achterwand is deze lijst bij uitstek geschikt voor de optimale presentatie van diverse plastische kunstwerken. De houten lijst Usedom is verkrijgbaar in de formaten 30x30 cm tot 70x100 cm in gelakt, gelazuurd hout en in naturel hout obeche. De witte afstandshouders zijn verwijderbaar zodat u het glas op elk moment gemakkelijk kunt vervangen. De achterwand bestaat uit wit zuurvrij karton en een MDF-plaat. De lijst om voorwerpen mee in te lijsten Usedom is verkrijgbaar met normaal glas van hoge kwaliteit of met een UV 97 beschermd acrylglas.

Voor de productie van de fotolijsten wordt alleen FSC-gecertificeerd hout gebruikt om u als klant een duurzaam product te kunnen bieden. Dankzij moderne en geoptimaliseerde productiefaciliteiten beperkt Woodie houtafval tot een minimum. Als er tijdens het productieproces toch afval ontstaat, wordt dit omgezet in briketten, die dienen als energiebron voor de fabriek. De verpakking is gemaakt van recyclebaar golfkarton.

Lijst van hout Usedom met afstandlijst, 30 x 40 cm, Ayous

Lijsten in uitstekende kwaliteit

De oppervlaktebehandeling inclusief het fijnschuren gebeurt pas op de volledig gemonteerde lijst, waardoor de vier verstekhoeken perfect zijn afgewerkt. De lijsten van natuurlijk hout worden uitsluitend fijngeschuurd om de karakteristieke nerven van de verschillende houtsoorten te behouden. Een ander voordeel van deze oppervlaktebehandeling is dat de lijsten ecologisch verantwoord en milieuvriendelijk blijven. Alle fotolijsten zijn uitsluitend gemaakt van massief hout. Voor de levering wordt elke fotolijst volledig handmatig gecontroleerd en individueel verpakt in een exact passende, recyclebare en herbruikbare kartonnen doos. Dit garandeert dat u altijd een eersteklas product ontvangt.

Prachtige natuurlijke houtsoorten

De Woodie houten lijsten zijn betrouwbare wissellijsten die jarenlang stabiel blijven – ook dankzij de hoogwaardige houtsoorten. Ze zijn verkrijgbaar in esdoorn, eiken, obeche, mahonie, espen, spar en kersenhout.
 

Schone verwerking

De profielen worden gemaakt in de eigen fabriek van het bedrijf, waar alle stappen tot en met de afgewerkte lijst worden doorlopen. Woodie legt speciale nadruk op de verstekhoeken, die worden gestabiliseerd met nietjes.

 

 

Fijne oppervlakken

Voor de afwerking van de oppervlakken wordt het onbehandelde natuurlijke hout fijn geschuurd. Alle gelazuurde en gelakte fotolijsten zijn gemaakt van massief hout.

 

Degelijke componenten

Naast de profielen van massief hout is de Woodie lijst gemaakt van 2 mm dik floatglas met een geslepen rand, de achterwand is een 1,5 mm dik, wit en pH-neutraal karton. De drukveren zijn gemaakt van roestvrij V2A-staal.
 

2 ophanghaken voor veelzijdige ophanging aan de muur

Elke lijst wordt geleverd met 2 speciale kunststof ophanghaken met 4 bijbehorende spijkers. Optioneel kunt u de houders ook met een schroef bevestigen. Na het ophangen van het motief worden de speciale ophanghaken in het profiel gestoken. De haken passen precies in de omringende groef van de houten lijst en liggen plat tegen de muur. Dankzij deze techniek kunnen de fotolijsten met een extra derde ophanghaak ook aan dakhellingen worden gemonteerd .

De wandhaken hebben een brede en diepe opening aan de onderkant waarin bijna alle gangbare haken van galerierailsystemen kunnen worden bevestigd. Optioneel zijn de ophanghaken ook verstelbaar verkrijgbaar voor 2 mm perlondraden van galerierails, zodat u geen ophanghaken meer nodig hebt.

 
AllesLijsten deskundige Ingo

Deskundigenadvies

Eersteklas verwerkte massief houten profielen – en tegen een zeer eerlijke prijs.

Ik kan de stevige en zeer mooie fotolijsten om vele redenen aanbevelen, van het vakmanschap, het materiaal, de uitrusting en de levering tot de uitstraling.

De fotolijsten zijn stevig en stabiel, niet alleen dankzij de massief houten profielen. De verstekhoeken zijn zo goed afgewerkt dat u ze niet eens voelt als u er met uw vinger overheen gaat. Dit komt doordat deze fabrikant het oppervlak van de fotolijsten na de montage helemaal afslijpt – het resultaat is een egale lijst die de karakteristieke nerven van de verschillende houtsoorten behoudt.

Niet voor niets vertrouwen galeriehouders, kunstenaars en fotografen al tientallen jaren op deze fotolijsten.

Niet te vergeten op dit punt zijn de praktische onderdelen waaruit de fotolijsten bestaan: de achterwanden zijn van pH-neutraal karton – dit is ook een voordeel ten opzichte van conventionele achterwanden van MDF of HDF, die gemaakt zijn van gelijmde houtvezels en dus zuur zijn. De drukveren waarmee u de lijst kunt openen en sluiten zijn ook handiger dan de metalen pennen die hier vaak voor worden gebruikt.

Conclusie

Met een Woodie-frame hebt u een kwaliteitsproduct in handen waar u jarenlang plezier van zult hebben. Voor de vrij lage prijs krijgt u een lijst van massief hout die voorzien is van handige ophanghaken en waaraan u kunt zien dat hij met veel zorg is gemaakt. U krijgt een uiterst aantrekkelijke lijst die uw motief meer waarde geeft en de schoonheid ervan onderstreept.

Als we hier een sterrensysteem zouden invoeren, dan zouden de Woodie lijsten de volle punten hebben gekregen.

andere eigenschappen
lijsttype:houten lijst