Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantMiraMagnetisch passe-partout voor ieder lijst

Magnetisch passe-partout voor ieder lijst

Magnetisch passe-partout voor ieder lijst
Mira

ArtNr.: MIR-Metall-PP-2030-H
0,00 € *
Direct leverbaar.

COVID-19
Langere levertijd

Door de huidige situatie hebben de pakketdiensten het druk. Houd daarom rekening met een langere levertijd. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te leveren!

Met deze magnetische passe-partout maakt u van uw fotolijst een individueel prikbord. De magnetische passe-partout is geschikt voor elke fotolijst. Hier kunt u twee foto's van het formaat 13x18 cm invoegen en uw notities en informatie met magneten bevestigen.  

Als accessoires zijn er kleine potjes in verschillende kleuren die met een magneet aan de passe-partout kunnen worden bevestigd. Hier kunt u objecten, pennen of planten kwijt. De magnetische passe-partout is perfect voor de keuken, de gang, het kantoor of de kinderkamer.

Opgelet: Alleen de magnetische passe-partout is in de levering inbegrepen. De magneten en potjes moeten apart worden besteld. U hebt ook een fotolijst nodig, als u nog geen geschikte lijst hebt. In dit geval volstaat een lege lijst, idealiter van de fabrikant MIRA. U kunt natuurlijk ook een bestaande lijst gebruiken en de glasplaat ervan verwijderen.