Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantwalther designMulti-passe-partouts

Multi-passe-partouts

Multi-passe-partouts
Walther
ArtNr.: WAL-PA741H-H
9,30 € *

Multi-passe-partout voor 7 foto’s

  • zuurvrij karton, 1,4 mm dik
  • verkrijgbaar in de kleur polair wit, witte kern
  • 7 uitsparingen met afgeschuinde rand:
  • 4 foto’s van het formaat 5 x 7 cm (rechthoekige uitsparing), 3 foto’s van het formaat 10 x 15 cm (rechthoekige uitsparingen)
  • buitenformaat passe-partout 30 x 40 cm
  • voor de kleine fotogalerie in uw favoriete lijst

Maak het verschil met een passe-partout van Walther Design. De afgeschuinde rand van de 7 uitsparingen zorg voor een minder abrupte overgang tussen inlegvel en motief. Bovendien lijken de motieven driedimensionaler. Het kartonnen inlegvel heeft niet alleen een esthetische functie, het beschermt uw motief ook tegen vocht, schadelijke stoffen uit het lijstprofiel en vroegtijdige veroudering. Bovendien vermijdt u met een passe-partout dat de foto’s direct tegen het glas worden gedrukt en dat de verf eraan blijft plakken.

Zorg ervoor dat elke kant van de uitsparing 1 cm kleiner is dan die van uw motief. Het lijstprofiel moet minstens 10 mm diep zijn (of ook de sponningdiepte minstens 10 mm) - afhankelijk van het inlijstglas, de dikte van het karton van de passe-partout, de dikte van de fotohouder en de achterwand. De multi-passe-partout voor 7 foto’s is geschikt voor fotolijsten van het formaat 30 x 40 cm.

Inspiratie - Fotolijsten van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotolijsten van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotolijsten zoals wissellijsten, galerielijsten voor meerdere foto’s en decoratieve lijsten in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale lijstmodellen van OSB, met strasversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

andere eigenschappen
productlijn:Passepartouts
aantal beelden:7