Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstensoortengalerijlijstGalerij lijst New Lifestyle voor 3 foto's

Galerij lijst New Lifestyle voor 3 foto's

Galerij lijst New Lifestyle voor 3 foto's
Walther
ArtNr.: WAL-KV315J-H
vanaf 13,70 € *
Alle bestellingen die voor woensdag 14.12. om 10.00 uur worden geplaatst, worden gegarandeerd op tijd geleverd voor kerstavond! Voor latere bestellingen kunnen wij geen stipte levering vóór 24.12 uur garanderen.

Galerielijst van kunststof New Lifestyle voor drie foto’s

De galerielijst voor meerdere foto’s is altijd de juiste oplossing als u meerdere foto’s tegelijk wilt inlijsten. Passe-partouts hebben niet alleen een esthetische maar ook een beschermende functie. Dankzij het karton van de passe-partout ontstaat een kleine afstand tussen motief en glas, zodat de motieven niet direct op het glas worden geduwd.

De kunststof fotolijst New Lifestyle heeft een rechtlijnig en discreet afgerond rechthoekig profiel. De galerielijst is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Een kartonnen inlegvel voor drie foto's in de stijl van een passe-partout is bijgevoegd. De kleur van het inlegvel is bij alle modellen wit. Als u kiest voor het goudkleurige model, is de kleur van het inlegvel geel. Door de hoge sponningdiepte kunt u ook uw eigen passe-partout met een maximale dikte van 1,4 mm gebruiken. Dankzij het eenvoudige design past de galerielijst New Lifestyle in veel interieurs en zet hij verschillende motieven perfect in scène.

  • Lijstprofiel: discreet afgerond rechthoekig profiel, ook geschikt voor 1,4 mm passe-partout
  • Kleuren lijstprofielen: acht verschillende, van klassiek tot trendy
  • Uitsparingen inlegvel: voorgeperforeerd, geschikt voor drie motieven
  • Kleur inlegvel: wit
  • Glas: helder glas
  • Achterwand: harde vezel
  • Sluiting: draaiknoppen

Inspiratie - Fotolijsten van Walther Design

Ontdek de kleurrijke wereld van fotolijsten van het merk Walther Design. Het assortiment omvat verschillende types van fotolijsten zoals wissellijsten, galerielijsten voor meerdere foto’s en decoratieve lijsten in hart- en diervormen. Naast de beproefde materialen kunststof, aluminium en hout zijn er ook speciale lijstmodellen van OSB, met strassversiering, praktische staanders en nog veel meer. Dankzij de vele keuzemogelijkheden tegen een lage prijs heeft het merk Walther Design voor elke wens de juiste creatieve oplossing.

algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
inlegvel:voorgeperforeerd inlegvel
maten
andere eigenschappen
gewicht:0,90 Kg
lijsttype:galerielijst
aantal beelden:3
productlijn:Young Living
sluiting achterwand:draaiveer
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: