Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantMiraOutdoor-Fotolijst ART, weerbestendig

Outdoor-Fotolijst ART, weerbestendig

Outdoor-Fotolijst ART, weerbestendig
Mira
ArtNr.: MIR-T050-1015-01KLA5-H
vanaf 12,00 € *

Weerbestendige kunststof lijst

Met de outdoor lijst ART bieden wij u een handige, robuuste en dus specifiek voor buitengebruik geschikte frame. Aangezien alle onderdelen van kunststof zijn gemaakt, is het frame bestand tegen de invloeden van buitenaf. In tegenstelling tot hout, dat vervormt, verweert, verkleurt of bros wordt door vocht of temperatuurschommelingen, blijft de kunststof ook bij zwaar gebruik onveranderd.

Deze weerbestendige lijst wordt geleverd inclusief een koude laminaatfolie. Hiermee kunt u uw foto / document eenvoudig en zonder technische hulpmiddelen waterdicht maken en vervolgens in de frame plaatsen.

U kunt dit frame voor veel verschillende doeleinden gebruiken

De outdoor lijst van Mira is bijvoorbeeld geschikt als graflijst waarmee je permanent een portret of zelfs een gedicht op de rustplaats van een overledene kunt plaatsen. De inhoud kan eenvoudig en snel naar wens worden uitgewisseld en het frame kan worden hergebruikt. Deze frame snijdt ook een mooi figuur in de tuin of in een perk. Dankzij de meegeleverde voet kan hij zowel staand als liggend worden opgesteld. Op deze manier kunnen belangrijke informatie zoals "Gelieve niet over het gazon te lopen", "Opgelet: giftige planten", evenals andere uitnodigingen of zelfs grappige gimmicks op een ordelijke en beschermde manier worden gepresenteerd. Deze kaders kunnen ook worden gebruikt voor kunstevenementen in de open lucht.

Het ART-buitenframe van Mira overtuigt door een eenvoudig en daardoor universeel toepasbaar design en geoptimaliseerde functionaliteit. U krijgt een weerbestendige lijst voor een meer dan concurrerende prijs. De outdoor frame ART is verkrijgbaar in individuele fotoformaten en verschillende kleuren. Indien gewenst zijn frames in DIN A5 en A4 formaat beschikbaar om de afbeelding of het motief extra te versterken en te beschermen. Elke folie wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing.

  • Materiaal frame: Kunststof
  • Materiaal achterwand: Kunststof
  • Lieferung incl. koude laminaatfolie, die uw foto of beeld  beschermt tegen vocht.
  • Formaten: Zeven standaardformaten tussen 10x15 cm en 21x29,7 cm
  • Glas: Normaal glas
  • Sluiting: De poten van het frame worden in elkaar gestoken en op hun plaats gehouden met hoekverbinders.
  • Levering incl. plastic voet voor staand en liggend formaat
algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
staander:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:kunststof lijst
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: