Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantArtCANVASSpierraam "Galerie"

Spierraam "Galerie"

Spierraam "Galerie"
artCanvas
ArtNr.: ART-10201-2020-H
vanaf 4,60 € *

Canvasdoekprofielen Galerie

Spieraam opspannen

De canvasdoekprofielen Galerie zijn geschikt voor het spannen van doeken in veel verschillende maten. Het profiel is 4,2 x 2,8 cm en is dus 1 cm steviger dan de standaard canvsadoekprofielen. Daarom zijn ze bijzonder geschikt voor grote fotoformaten. De spieramen worden in Beieren met grote zorg vervaardigd uit dennen- en sparrenhout. De uiteinden van de latten hebben een tand- en groefsysteem, zodat u geen spijkers of lijm nodig hebt om het spieraam in elkaar te zetten. De latten worden in een hoek van 90 graden in elkaar gestoken en gestabiliseerd met wiggen die in de verstekhoeken worden gedreven. Bij spieramen die langer zijn dan 70 cm, raden wij aan extra dwarslatten in het midden van het frame te bevestigen.

Belangrijke informatie voor uw bestelling

Het profiel van de latten is 4,2 cm (H) x 2,8 cm (B).

De wiggen zijn bij de levering inbegrepen. Vanaf een lengte van 70 cm ontvangt u van ons extra stabiliserende dwarslatten zonder meerprijs. De dwarslatten, ook wel middenstukken of stangen genoemd, dienen ter stabilisatie van het frame en kunnen in de gefreesde gaten worden gestoken die in het midden van de profielen zijn aangebracht.

Houd er rekening mee dat een spieraam op basis van de buitenafmetingen wordt besteld. De buitenmaat van het spieraam moet iets kleiner zijn dan de afmetingen van het doek, omdat de rand van het doek rond het spieraam worden gespannen en aan de achterkant wordt vastgeniet. Daarom raden wij u aan het spieraam aan iedere kant ca. 6 cm kleiner dan het doek te nemen.

Uw doek moet minstens 12 cm groter zijn dan het spieraam, zodat u het er kunt overklappen.

Hoe bevestig u uw motief op een spieraam

Tip: Span het doek over de kant met de welving en draai de gladde profielkant naar de muur toe.


andere eigenschappen
lijsttype:spieraam
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: