Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantFrame Design MendeThema passe-partout "eerste schooldag"

Thema passe-partout "eerste schooldag"

Thema passe-partout "eerste schooldag"
FDM

ArtNr.: FDM-T30-Gr2-H
26,00 € *
Direct leverbaar.

COVID-19
Langere levertijd

Door de huidige situatie hebben de pakketdiensten het druk. Houd daarom rekening met een langere levertijd. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te leveren!

Voor het eigen gezin of als cadeau-idee: Met de thema-passe-partouts kunt u de belangrijke foto's van uw leven perfect in scène zetten!

Met dit thema-passe-partout kunt u foto's van bijzondere gebeurtenissen op een leuke, kleurrijke en moderne manier presenteren. De motieven zijn liefdevol uitgewerkt en worden door moderne passe-partoutsnijders in meerdere lagen en individueel uitgesneden.

De verschillende kleuren van de 1,4 mm dubbele passe-partout liggen in lagen op elkaar en creëren door de afgeschuinde randen van de uitsnijdingen en de oppervlaktestructuren van de twee kartons een heel bijzonder diepte- en beeldeffect.

Tip: U kunt het thema-passe-partout ook meteen compleet met een bijpassende witte houten lijst bestellen. Maar ook in het assortiment van de fabrikant FDM vindt u talloze goedkope of exclusieve lijsten die u direct kunt meebestellen.

Informatie over de formaten:

  • Buitenformaat:  30x60 cm
  • Uitsparing:   11x11 cm, 10x10 cm, 10x10 cm, 7x7 cm, 7x7 cm, 7x7 cm, 7x7 cm
andere eigenschappen
productlijn:Themen-Passepartout