Categorieëen

Cadeau-ideeën voor dames
Lijsten als cadeau voor vrouwen

Wat willen vrouwen echt?

Geef een cadeautje aan uw geliefdeDit is de vraag die mannen zich regelmatig stellen bij het zoeken naar de juiste cadeaus voor hun vrouwen. Eerst en vooral moet een cadeau laten zien hoeveel het voor hem betekent. Voor vrouwen speelt de materiële waarde geen rol, maar het idee is essentieel. Bij ons vindt u originele en liefdevolle cadeau-ideeën. We hebben leuke cadeaus voor vrouwen, omdat ze meer verdienen dan sokken en chocolaatjes. Bekijk onze gepersonaliseerde cadeaus en laat u inspireren!

Speciale cadeaus voor vrouwen die graag reizen

Uw moeder of beste vriendin pakt regelmatig de reiswants in? Goldbuch's handige reisdagboek is de ideale reisgenoot. Foto's zijn niet altijd voldoende om alles wat u heeft meegemaakt te documenteren. Soms pakt u grappige citaten op of voert u intensieve gesprekken die u wilt opschrijven. Ook langere beschrijvingen van vergaderingen of van individuele avonturen vinden plaats aan de lege kanten. Maar het tijdschrift heeft ook voorgedrukte pagina's die het gemakkelijker maken om de reis op een speelse en praktische manier vast te leggen. Goldbuch biedt de reisdagboeken aan in vier verschillende organisaties, in frisse, zomerse kleuren, die nog steeds alle op de eigenlijke reis vergroten.

Voor vrouwen die graag schrijven is een kwalitatief hoogwaardig alternatief een notitieboekje of een poëziealbum. Notitieboekjes vergezellen veel mensen hun hele leven lang. Soms zijn het alleen de vluchtige gedachten die worden opgeschreven. Soms zijn het notities over actuele gebeurtenissen of korte gedichten. In de serie "Silver Moon" presenteert Goldbuch poëziealbums en notitieboekjes met elegant design, waarin bloemen en vlinders, maar ook vissen, vogels en kittens de hoofdrol spelen. De bloemen en de vormen van de motieven zijn filigraan met kleurverheffing, de silhouetten vallen op in reliëf en de goudkleurige embossing zorgt voor een optische en tactiele ervaring. De oppervlakken glinsteren in verschillende lichte kleuren en pasteltinten en nodigen u uit om te dromen. De witte of kleurrijke achtergrond glanst intensief en laat de motieven optisch opvallen.

Notitieboekjes en poëziealbums als cadeau-idee

Notitieboekje Starry Sunflower
Notitieboekje Silver Moon
Poëziealbum Cats White
Notitieboekje Flower Kolibri

 

Originele en exclusieve cadeaus voor vrouwen

Uw vrouw verrast u elk jaar met een creatief cadeau en u wilt dit jaar niet onderdoen voor haar? Marylin Monroe zei: "Diamanten zijn de beste vrienden van een vrouw", maar het hoeft niet altijd sieraden te zijn! Waarom niet gewoon haar stijlvolle foto's met het juiste kader geven? Of het nu gaat om een zwart-wit foto die perfect past in een elegant of kleurrijk huis, u zult zeker iets vinden dat geschikt is voor elk interieur. U heeft de keuze tussen natuurfoto's, dierenfoto's en andere inspirerende motieven, die elke vrouw zeker bevallen. Ze trekken de aandacht en je kunt de stijlvolle accenten aan de muur hangen.

Foto's met lijst van Nielsen

 

Creatieve cadeaus voor vrouwen

Iedereen wil zich bijzonder voelen als ze een cadeau krijgen. Verras uw geliefde met persoonlijke cadeaus! Maak ee muurcollage en voeg de favoriete tekstcitaten van het favoriete lied van uw vrouw toe aan uw foto's. De foto's zijn niet alleen een decoratie voor het huis, maar staan ook voor uw belangrijkste momenten en interesses. Kies uit drie verschillende maten en kleuren. Een zelfgemaakt cadeau van foto's en fotolijsten is bijzonder waardevol.

Wie is er niet blij als de partner de moeite neemt om de mooiste momenten vast te leggen in een fotoalbum? Dit geschenk zal elke vrouw inspireren. Een individueel en zelf ontworpen presentje is altijd een bijzonder cadeau-idee voor vrouwen. Uw zelfgemaakte fotoalbum, net zo individueel als uw vrouw! De herinneringen blijven op papier van hoge kwaliteit. Men kan onder elke foto, het jaartal en een kleine anekdote schrijven. Dit zijn herinneringen die van onschatbare waarde zijn! In deze selectie vindt u zeker het juiste fotoalbum voor uw dierbaren.

Een ander optimaal cadeau-idee voor hobbykoks of professionele koks is het boek met ruimte voor nieuwe recepten. De favoriete recepten van uw vrouw en alle andere geheimen zullen niet langer verloren gaan. De populaire kookboeken bieden nu meer ruimte voor recepten. In totaal zijn er 30 gedrukte pagina's beschikbaar.

U kunt creatief aan de slag met de FotoFun Deco Passepartouts! Met de zelfklevende passe-partouts van FotoFun kunt u in een handomdraai aantrekkelijke miniatuurfoto's in polaroidstijl maken. Gebruik FotoFun foto's als wenskaarten en schrijf een briefje naar uw dierbaren onder de foto! Ontwerp uw omgeving met de zelfklevende passepartouts van FotoFun in Polaroid optiek en beleef uw creativiteit met plezier!

Cadeaus voor creatieve vrouwen

Collage lijst voor 8
Lijst van hout Scandic
Receptenboek Cakes & Desserts
Receptenboek Eat, Drink & Be Happy

 

Cadeau-tips om haar blij te maken

Om een geweldige fotoshoot als cadeaubon te geven, inspireert uw geliefde! Dan kunt u de foto's in prachtige portretframes inlijsten. Ook een van onze hartvormige monturen is een goede keuze voor liefhebbers van een verjaardag of Valentijnsdag.

Onze tip: Als er naast de foto ook een speciaal aandenken (bijvoorbeeld van een gemeenschappelijke reis of het huwelijksfeest zoals een kouseband, bloemdecoratie of plaatskaarten) ingelijst moet worden, is dit mogelijk met een van onze objectframes. Zo'n lijst bereikt niet alleen grote ruimtelijke effecten met tweedimensionale foto's, maar kan ook worden gebruikt als een uitstekend objectlijst voor de presentatie van driedimensionale objecten. Want terwijl foto's of beelden meestal altijd een plekje aan de muur of op de plank kunnen vinden, verdwijnen veel andere souvenirs vaak in dozen om ruimteredenen en worden elk jubileumjaar gejubelleerd. Wij bieden u in ons assortiment exclusieve objectframes waarmee u ook driedimensionale memorabilia decoratief in scène kunt zetten.

In ovale fotolijsten komen portretfoto's bijzonder goed naar voren, met een lijst in de vorm van een hartje laat je je speciale relatie met de ingelijste persoon zien. Tafelframes en glazen statieven presenteren uw foto's op het dressoir, plank, wandmeubel of bureau en beschermen ze tegen stof en andere invloeden van buitenaf.

Cadeaus voor gelukkige vrouwen

Portretlijst Saint Germain
Rond fotolijst Louise
Ovaal fotolijst Heist
Vierkant fotolijst Louise