Categorieëen

Foto albums
Het fotoalbum voor uw herinneringen

Het is toch iets bijzonders om door een boek te bladeren dat u zelf geschreven heeft. Foto's bekijken die het verhaal van het leven vertellen en de glimlachende gezichten zien die u na aan uw hart liggen. Zelfs in de huidige wereld van digitale fotografie en de vele storage media is één ding zeker: foto's die u kunt aanraken zullen niet uitsterven. Net als in boeken is het een onvergelijkbare ervaring om in uw handen te houden wat u heeft vastgelegd. Of het nu gaat om een nostalgische daad alleen of als een gezamenlijke ervaring op de bank met het hele gezin, als u lacht over ervaringen en samen mooie tijden herdenkt, het fotoalbum betekent herinneringen om aan te raken.

Politicoloog André Wilkens schreef zijn hedendaagse boek "Analog ist das neue Bio" ("Analog is de nieuwe bio"), waarin hij de omslag naar analoog verkondigt als hulpmiddel voor het leven in een digitale wereld en tegelijkertijd de basis voor een leefbaarder en vervuld bestaan.

De Duitse traditionele fabrikant Goldbuch zet zich ook in voor het analoge en biedt nu al meer dan 100 jaar fotoalbums en kantoorartikelen in moderne en unieke designs in een ambachtelijke kwaliteit "made in Germany", waarmee conventionele geïmporteerde goederen uit het Verre Oosten nauwelijks kunnen concurreren.

Themafotoalbums

Fotoalbum Trendline van walther designFotoalbums kunnen voor verschillende gelegenheden worden gebruikt. Zeker tegenwoordig heeft u een speciale gelegenheid nodig om een fotoalbum te maken om aan te raken. Meestal is het een bruiloft of de geboorte van een kind. Voor deze speciale evenementen zijn er fotoalbums voor elk wat wils. Er zijn dus ook veel fotoalbums, die het onderwerp baby behandelen. Een speciale variant van zo'n album kan bijvoorbeeld een baby-dagboek zijn. Hierin plakt men niet alleen de foto's naast elkaar, maar heeft men voldoende ruimte om bijzondere ervaringen met de nakomelingen te beschrijven. Bijpassende vragen, die in het album worden geformuleerd, geven inspiratie om gepersonaliseerde vragen in te vullen. Dit bijzondere album is nog steeds een prachtig souvenir jaren later en kan ook prachtig worden gegeven aan grootouders of het ultieme cadeau voor de 18e verjaardag van het kind later.

Fotoalbums om in te voegen of te verlijmen

Fotoalbums hoeven echter niet noodzakelijkerwijs gethematiseerd te worden. U kunt zelf bepalen welke foto's u wilt omranden, als u kiest voor een neutraal album. Er zijn twee verschillende varianten. Het bijvoegselalbum, waarin u eenvoudigweg de foto's of kleverige albums kunt invoegen, waarin u het arrangement zelf ontwerpt en plakt zoals u dat wilt. Beide typen fotolijsten hebben voor- en nadelen.

Het insert album maakt een snelle vulling mogelijk zonder te morsen met lijm. Bij dit soort fotoalbums is men echter gebonden aan de gegeven formaten en vult men steeds hetzelfde formaat in. Dit is anders bij een album om in te lijmen. De lege pagina's nodigen u uit om uw eigen ontwerp te maken, zodat de opstelling individueel en uniek kan zijn. Het papier kan ook gebruikt worden voor belettering en creatieve ideeën zoals het gebruik van stickers en stempels. Als de foto echter eenmaal ingeplakt is, is een verandering in het album niet zo eenvoudig als bij een plakboek. Het album is daarom een goede keuze voor creatieve hobbyisten die niet bang zijn voor lijm en schaar.

Fotoalbums voor alle foto's

Een fotoalbum kan u een heel leven lang begeleiden. Daarom zijn er exclusieve kopieën van zeer hoge kwaliteit. En dat niet alleen: fotoalbums met een leren omslag zijn erfstukken en als ze gevuld zijn met foto's, meer waard dan al het goud in de wereld. Het zijn ook prachtige geschenken voor elke gelegenheid. Het boekalbum "Genuine Leather", bijvoorbeeld, gemaakt van fijn Italiaans leer met een edele, allround quiltnaad, is een luxe fotoalbum, waarvan u lang kunt genieten.

Fotoalbums van Goldbuch

Het Frankische merk Goldbuch is een van de topfabrikanten van fotoalbums. Het familiebedrijf met traditie biedt fotoalbums voor elke gelegenheid in het leven. Of het nu gaat om een bruiloft, een babyalbum of een universeel fotoalbum. Klassieke elegantie staat bij Goldbuch hoog in het vaandel. Er worden goede materialen door en door gebruikt, wat al merkbaar is in het gevoel van het papier.

De analoge gouden fotoalbums zijn ook geschikt voor scrapbooking. Ze staan altijd klaar om te worden ingevuld en maken een grote indruk, vooral bij het bezoeken van vrienden en familie!

Als fabrikant van fotoalbums en hoogwaardige kantoorartikelen "made in Germany" vormen hoge kwaliteit en lange levensduur de basis van de bedrijfsfilosofie van de traditionele fabrikant uit Bamberg. Daarom worden alleen eersteklas materialen zoals jacquardstoffen, linnen, merinovilt of echt kalfsleer gebruikt. Voor prijsbewuste klanten gebruiken we ook goedkopere grondstoffen zoals kunstleder of Efalin.

Met regelmatig nieuwe materialen, design en productideeën is Goldbuch steeds op zoek naar de laatste trends en biedt een breed scala aan verfijnd vormgegeven albums en kantoorartikelen. Zo behoren bijvoorbeeld ringbanden, adresboeken, adresboeken, notitieboekjes, telefoonregisters, gastenboeken, schroefalbums en documentmappen tot het assortiment. Het segment Wedding Albums is vertegenwoordigd met modellen van edele, klassieke materialen in eenvoudige elegantie. Laat je inspireren door de babyalbums, vriendenboeken en communiealbums!

Fotoalbums van Walther Design