Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstensoortenpuzzellijstenTriptiek lijstenset Lijst van plastiek ART

Triptiek lijstenset Lijst van plastiek ART

Triptiek lijstenset Lijst van plastiek ART
Mira

Deze lijsten-triptiek is in 3 standaard formaten beschikkbaar met opgave

ArtNr.: MIR-050-TR1-01-H
vanaf 75,80 € *

Triptiek - driedelige fotolijstenset Art

De driedelige fotolijstenset Art heeft een 7,3 mm smal en afgerond profiel dat overtuigt met vormstabiliteit. De lip in het profiel duwt het motief rondom tegen de glasplaat. Het hoekverbindingssysteem zorgt voor een ongecompliceerde hantering en maakt het vervangen van foto’s eenvoudig. De driedelige fotolijstenset Art is verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder klassieke modellen in wit of zwart en glanzende metallic elegantie dankzij platina, zilver- en goudkleurige profielen. Of waagt u zich aan trendy kleuraccenten op uw muur met fotolijsten in geel of groen? 

Tip AllesLijsten.nl: De triptiek is uitermate indrukwekkend voor landschappen of stadspanorama’s.

  • stabiel kunststof profiel, bestendig profieloppervlak
  • driedelige fotolijst, vooral geschikt voor landschappen en stadspanorama’s
  • breed scala aan kleuren voor een variabel design (van klassiek tot elegant en trendy)
  • hoogwaardig 2 mm helder glas of anti-reflectieglas (floatglas); 2 mm plexiglas met UV-bescherming en een optionele antireflecterende zijde
  • 2 mm gladde MDF-achterwand aan beide zijden
  • ophanghaken voor horizontale en verticale ophanging aan de achterwand
  • in beschermfolie verpakt, vanaf formaat 30x40 cm met extra kartonnen hoekbeschermers

Inlijstglazen van Mira

U hebt bij de inlijstglazen de keuze tussen helder glas, antireflecterend glas en ontspiegeld plexiglas. Bij helder glas en antireflecterend glas wordt er gebruik gemaakt van floatglas, dat vergeleken met het veel goedkopere machineglas geen oneffenheden heeft. Een optimaal glad oppervlak is vooral belangrijk bij grotere formaten. De doorslaggevende voordelen van plexiglas zijn het lage gewicht, de hoge UV-bescherming en de breukvastheid. Daarom worden fotolijsten van plexiglas vaak gebruikt in openbare ruimtes zoals scholen, kleuterscholen, ziekenhuizen en openbare instellingen.

  • Normaal glas is gewoon reflecterend helder glas.
  • Het hoogwaardige antireflecterende glas is aan één zijde geëtst, waardoor het oppervlak mat is en invallende lichtbronnen worden verstrooid. Het glas moet zo dicht mogelijk op de foto liggen, met toenemende afstand wordt het glas melkachtig en mat.
  • Plexiglas is onbreekbaar acrylglas. Bij deze fabrikant heeft het plexiglas een ontspiegelde zijde, zodat het optioneel ook als antireflecterend glas kan worden gebruikt. Let op: Het acrylglas heeft aan beide zijden een transparante beschermfolie, die kan worden verwijderd.
algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
inlegvel:inlegvel
maten
andere eigenschappen
lijsttype:puzzellijst
sluiting achterwand:hoekverbinder