Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenformaten24x30 cmiFrame Lijst van hout Fulda

iFrame Lijst van hout Fulda

iFrame Lijst van hout Fulda
Aicham-Larson-Juhl

Hoogwaardig lijst van hout voor een makelijk wissel van de beelden


ArtNr.: AIC-if513215-0010-H
vanaf 6,50 € *
Direct leverbaar.

COVID-19
Langere levertijd

Door de huidige situatie hebben de pakketdiensten het druk. Houd daarom rekening met een langere levertijd. We doen er alles aan om zo snel mogelijk te leveren!

Houten fotolijst Fulda

De houten fotolijst Fulda van het merk Larson Juhl is de juiste fotolijst voor alle liefhebbers van details. Het stabiele profiel van echt hout heeft een gevarieerde vorm. Het is een vlak profiel waarvan de buitenste rand zichtbaar afgerond is. Het middelste deel van het profiel heeft een schuine rand. Een ronde staaf die naar de foto toe helt, omringt uw fotomotief als een diepe binnenrand. Het materiaal is glad verwerkt. De Fulda fotolijst is verkrijgbaar in twee lichte en twee donkere houttinten. De binnenrand van het donkerbruin-roodachtige model is goudkleurig en geeft uw foto een glanzende uitstraling.

Het design van de iFrame-wissellijsten is aangepast aan de huidige interieurtrends en past bij de meest uiteenlopende fotomotieven. De houten fotolijsten zijn ondanks de lage kosten uitstekend verwerkt en daarom een aantrekkelijke optie in het segment van wissellijsten.

  • 2 mm floatglas met geslepen randen.
  • De fotolijsten zijn gelijmd en geniet en hebben aan de hoeken een kleurnuance.
  • Geschikt voor passe-partouts tot een maximale dikte van 1,7 mm.
  • Gegarandeerde stabiliteit en functionaliteit dankzij hoogwaardige materialen.
  • Ieder fotolijst wordt afzonderlijk verpakt in folie met hoekbeschermers.
  • Achterwanden: Alle achterwanden zijn voorzien van veiligheidsdraaisluitingen. D.w.z. geen risico op verwondingen zoals bij klemveren of metalen stiften.
  • Tot formaat 24x30 cm: zwarte achterwand met staander, draaibare ogen en 2 extra ophanghaken aan de achterwand voor horizontale en verticale ophanging.
  • Vanaf formaat 30x40 cm: hoogwaardige MDF-achterwand met draaiveren en extra jumbo ophanghaken voor horizontale en verticale ophanging.
andere eigenschappen
lijstsoort:lijst van hout
productgroep:iFrame
sluiting op de achterwand:draaiveer