Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantLarson-JuhliFrame Lijst van hout Koblenz

iFrame Lijst van hout Koblenz

iFrame Lijst van hout Koblenz
Aicham-Larson-Juhl

Hoogwaardig lijst van hout voor een makelijk wissel van de beelden

ArtNr.: AIC-if5114063216-H
vanaf 9,80 € *
Direct leverbaar.

Houten fotolijst Koblenz

De houten fotolijst Koblenz van het merk Marke Larson Juhl is een kleurrijke blikvanger. Het licht verhoogde houten profiel is hoekig; het oppervlak van het profiel is glad. De felle, warme kleuren van de lijstprofielen staan duidelijk op de voorgrond. Het model is verkrijgbaar in de kleuren zongeel, rozerood, blauw en donkerblauw. Geen enkele van de aangeboden kleuren is schril, zodat deze lijst in de kamer een prettige en tegelijkertijd vrolijke sfeer creëert. De houten fotolijst Koblenz kan worden gecombineerd met bijpassende kameraccessoires in bijpassende kleuren.

Het design van de iFrame-wissellijsten is aangepast aan de huidige interieurtrends en past bij de meest uiteenlopende fotomotieven. De houten fotolijsten zijn ondanks de lage kosten uitstekend verwerkt en daarom een aantrekkelijke optie in het segment van wissellijsten.

  • 2 mm floatglas met geslepen randen.
  • De fotolijsten zijn gelijmd en geniet en hebben aan de hoeken een kleurnuance.
  • Geschikt voor passe-partouts tot een maximale dikte van 1,7 mm.
  • Gegarandeerde stabiliteit en functionaliteit dankzij hoogwaardige materialen.
  • Ieder fotolijst wordt afzonderlijk verpakt in folie met hoekbeschermers.
  • Achterwanden: Alle achterwanden zijn voorzien van veiligheidsdraaisluitingen. D.w.z. geen risico op verwondingen zoals bij klemveren of metalen stiften.
  • Tot formaat 24x30 cm: zwarte achterwand met staander, draaibare ogen en 2 extra ophanghaken aan de achterwand voor horizontale en verticale ophanging.
  • Vanaf formaat 30x40 cm: hoogwaardige MDF-achterwand met draaiveren en extra jumbo ophanghaken voor horizontale en verticale ophanging.
andere eigenschappen
sluiting achterwand:draaiveer
lijsttype:houten lijst
productlijn:iFrame