Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantMiraGalerij lijst ART

Galerij lijst ART

Galerij lijst ART
Mira

Eersteklas kwaliteit goedkoop

 • 0,5 cm
 • 0,8 cm
ArtNr.: MIR-A502505001-PP2-H
vanaf 18,60 € *

Galerielijst Art voor meerdere foto's

De galerielijst Art heeft een 7,3 mm smal en afgerond profiel dat overtuigt met vormstabiliteit. De lip in het profiel duwt het motief rondom tegen de glasplaat. Het hoekverbindingssysteem zorgt voor een ongecompliceerde hantering en maakt het vervangen van foto’s eenvoudig. De galerielijst Art is verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder het klassieke model in wit of zwart en glanzende metallic elegantie dankzij platina, zilver- en goudkleurige profielen. Of waagt u zich aan trendy kleuraccenten op uw muur met een galerielijst in geel of groen? Art wordt geleverd met een passe-partout voor meerdere foto’s waarachter u uw foto’s kunt plaatsen.

 • stabiel kunststof profiel, bestendig profieloppervlak
 • met passe-partout voor meerdere foto’s (de formaten van de afzonderlijke foto’s variëren naargelang het formaat van de fotolijst)
 • breed scala aan kleuren voor een variabel design (van klassiek tot elegant en trendy)
 • hoogwaardig 2 mm helder glas of anti-reflectieglas (floatglas); 2 mm plexiglas met UV-bescherming en een optionele antireflecterende zijde
 • 2 mm gladde MDF-achterwand aan beide zijden
 • ophanghaken voor horizontale en verticale ophanging aan de achterwand
 • in beschermfolie verpakt, vanaf formaat 30x40 cm met extra kartonnen hoekbeschermers

Inlijstglazen van Mira

U hebt bij de inlijstglazen de keuze tussen helder glas, antireflecterend glas, plexiglas en optisch ontspiegeld True Color Super Clear glas. Bij helder glas en antireflecterend glas wordt er gebruik gemaakt van floatglas, dat vergeleken met het veel goedkopere machineglas geen oneffenheden heeft. Een optimaal glad oppervlak is vooral belangrijk bij grotere formaten. De doorslaggevende voordelen van plexiglas zijn het lage gewicht, de hoge UV-bescherming en de breukvastheid. Daarom worden fotolijsten van plexiglas vaak gebruikt in openbare ruimtes zoals scholen, kleuterscholen, ziekenhuizen en openbare instellingen. Formaten groter dan 70x100 cm worden alleen aangeboden met onbreekbaar plexiglas.

 • Normaal glas is gewoon reflecterend helder glas.
 • Dit hoogwaardige antireflecterende glas is aan één zijde geëtst, waardoor het oppervlak mat is en invallende lichtbronnen worden verstrooid. Het glas moet zo dicht mogelijk op de foto liggen, met toenemende afstand wordt het glas melkachtig en mat.
 • Plexiglas is onbreekbaar acrylglas. Bij deze fabrikant heeft het plexiglas een ontspiegelde zijde, zodat het optioneel ook als antireflecterend glas kan worden gebruikt. Let op: Het acrylglas heeft aan beide zijden een transparante beschermfolie, die verwijderd moet worden.
 • True Color Super Clear is aan weerszijden optisch ontspiegeld (geen mattering) en beperkt de reflecties tot een absoluut minimum. Het biedt een perfecte kleurweergave en een gemiddelde UV-bescherming.
algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
inlegvel:pins (flexpins)
maten
sponningbreedte:0,5 cm
sponningdiepte:0,8 cm
andere eigenschappen
sluiting achterwand:hoekverbinder
lijsttype:galerielijst
aantal beelden:4