Categorieëen
AllesLijsten.nlOver ons

Over ons

vriendelijke en competente klantenservice

De grootste keuze fotolijsten – tal van mogelijkheden

Speciale lijsten, op maat gemaakte lijsten, individuele lijsten of grote bestellingen – met slechts een paar kliks vindt u bij ons de perfecte fotolijsten voor elke gelegenheid en elk budget.

Om aan elke wens van de klant tegemoet te komen, werken we al 20 jaar nauw samen met onze partners uit de lijstenmakerij. Daardoor zorgen we niet alleen voor de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding, maar ontwikkelen we ook geheel nieuwe oplossingen voor uw motief en souvenir.

Zo mogen wij naast het grote aantal gewaardeerde particuliere klanten ook grote industrie-, auto- en energieconcerns, openbare instellingen, reclame- en marketingbureaus, galerijen, musea en fotografen tot onze vaste klanten rekenen.

Detlef Winkelewski, Algemeen Directeur Artvera

Wij vinden de fotolijst elke dag opnieuw uit!

 
 

Het is geen uitzondering dat op direct voorstel van onze klanten nieuwe fotolijstoplossingen ontstaan die op professionele wijze puzzels en verzamelobjecten, medailles en souvenirs in scène zetten.

Expertise op het gebied van motieven

Dankzij onze jarenlange ervaring als lijstenmaker in de stationaire handel kunt u met een gerust hart bij onze klantenservice terecht met al uw vragen over het conserverend inlijsten van gevoelige objecten. Naast onze uitstekende kennis van ons ruim assortiment kunt u vertrouwen op onze vakkennis, die u ondersteunt bij de duurzame bescherming van uw waardevolle en mooiste objecten.

Expertise op het gebied van klantenservice

Wij geven vorm aan de toekomst van de branche

Als pionier op het gebied van dropshipping van fotolijsten, de eerste internetdistributeur van Nielsen Design en de grootste marktplaats voor fotolijsten, zijn wij mede richtinggevend voor de toekomst van de branche. Samen met onze jarenlange Europese partners focussen we op grondstofbesparende productie en werken we aan duurzame verpakkingsoplossingen. Naast milieuvriendelijke processen ligt onze focus op kwaliteit, die we altijd aanbieden tegen eerlijke prijzen.

Partner Mathias Mende

We werken al sinds 2011 samen met Artvera en hebben samen veel succesvolle producten ontwikkeld. De communicatie is altijd transparant en we waarderen het professionalisme van het team enorm – dit heeft geresulteerd in een zeer vertrouwensvolle samenwerking. 

Onze waarden

Verantwoordelijkheid: Als marktleider in de lijstenmakerij nemen wij onze verantwoordelijkheid tegenover onze jarenlange partners en medewerkers en tegenover onze gewaardeerde klanten. Wij stellen onszelf hoge doelen en komen ervoor op.

Vertrouwen: Vertrouwen in het kwaliteitswerk van onze partners en de competentie en deskundigheid van onze medewerkers vormt de basis van ons handelen.

Klantgerichtheid: We stellen alles in het werk om u elke dag te inspireren – met onze productvariëteit, suggesties en deskundige tips in ons magazine, productontwikkelingen, aantrekkelijke promoties en onze toegewijde, meertalige klantenservice.

Meer dan 20 jaar fotolijsten met passie

2002

fotokunst24

Detlef Winkelewski richt Fotokunst24 e.K. op en is een pionier in de onlinehandel met fotolijsten.

2005

AllesRahmen 2005

AllesRahmen.de wordt als nieuwe en moderne onlineshop gelanceerd en biedt nu al meer dan 14.000 fotolijsten aan.

2007

Artvera Team

Er kunnen nog meer fabrikanten worden gewonnen. AllesRahmen.de geeft nu de toon aan in de branche met meer dan 18.000 artikelen.

2010

McRahmen

Opening van de McRahmen-shop. Nu konden we ook in de vakhandel onze deskundigheid en innovatiekracht bewijzen.

2012

Artvera Buero

Verhuizing met klantenservice, marketing en IT naar een groter bedrijfspand niet ver van de winkel.

2015

Shops in Europa

We breiden onze Europese onlinehandel uit en hebben nu in bijna alle buurlanden een onafhankelijke onlineshop voor fotolijsten.

2017

Artvera Buero

We blijven groeien en verdubbelen onze kantoorruimte. Tegelijkertijd breiden we ons Europese netwerk uit en verzenden we steeds meer lijsten vanuit heel Europa.

2022

Jubilaeum

We hebben de uitdagingen van het Corona-tijdperk getrotseerd en vieren ons 20-jarig jubileum trots en uitbundig in Schloss Fürstlich Drehner.

Hebt u suggesties?

We kijken uit naar uw feedback!