Categorieëen

Van harte welkom bij het tijdschrift van AllesLijsten.nl

Dit is de plaats waar u alle nuttige informatie over de lijstjes kunt vinden. We onthullen het geheim van de mythes over beeld of fotolijstjes, leggen conventies uit en beschrijven feiten met betrekking tot het onderwerp framing. Waar komt de beeld of fotolijst toch vandaan? Wat is een galerij-rail? Wie is John Spilsbury en wat heeft hij te maken met lijsten? Dit alles en nog veel meer is hier te vinden. Op de volgende pagina's kunt u alles te weten komen over deze drie onderwerpen die belangrijk, interessant en actueel zijn in termen van beeld en fotolijsten. Nu kan het frame plezier beginnen! Klik je een weg door de volgende pagina's en leer veel nieuwe en interessante feiten!
 
Types
Hier leggen we u uit welke verschillende frametypes er zijn. De thema's variëren van houten en aluminium lijsten tot barokke lijsten en ongebruikelijke lijsten voor puzzels. Welk fotolijstje past bij uw foto? Hier komen we achter.
 
Adviseur
Een degelijke montage en een goede selectie zijn de basis voor een decoratief ontwerp op de muur. Vraagt u zich af hoe u een frame op een schuin dak kunt ophangen? Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste passe-partout? Hier vindt u antwoorden op uw vragen!
 
Cadeautips
Vind de perfecte cadeaus voor elke gelegenheid met onze cadeauzoeker. Geef mooie lijsten weg die niet alleen gebruikt kunnen worden voor foto's, maar ook om veel creatieve cadeaus te maken.