Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantaccentLijst van hout "Aura" met afstandlijst

Lijst van hout "Aura" met afstandlijst

Lijst van hout "Aura" met afstandlijst
Accent

Goedkoop lijst van hout in set van 4.

  • 0,6 cm
  • 2,6 cm
ArtNr.: ACC-1132000-H
vanaf 9,80 € *

Houten lijst Aura met afstandshouder

  • Lijstprofielen van FSC®-gecertificeerd MDF
  • Met afstandshouder in het lijstprofiel
  • Normaal glas met geslepen randen om de foto zonder risico op verwondingen te kunnen vervangen
  • Inclusief passe-partout met afgeschuinde rand
  • Met 2 wandhaken voor horizontale en verticale ophanging
  • Met staander t.e.m. fotoformaat 20 x 20 cm
  • Achterwand van FSC®-gecertificeerd MDF

De wissellijst Aura is een heel flexibel model waarmee u verschillende effecten kunt uitproberen. Dankzij de losse afstandshouder, die u variabel achter of voor de glasplaat kunt monteren, kunt u verschillende diepte-effecten creëren. Dit ruimtelijke effect wordt ondersteund door de passe-partout met afgeschuinde rand, die eveneens wordt meegeleverd. Bovendien is het mogelijk om de afstandshouder achter de achterwand te plaatsen, zodat de passepartout direct tegen het glas kan liggen.

De lijstprofielen van Aura zijn van hout; de MDF-achterwand is FSC®-gecertificeerd. Het rechthoekige profiel is verkrijgbaar in klassiek zwart en wit en in eikenhout, waardoor Aura het motief en het interieur op een ingetogen manier aanvult.

Kies voor Aura met of zonder passe-partout.

In de lijst „Formaat kiezen“ vindt u twee formaataanduidingen: De eerste geeft het formaat van de lijst aan, de tweede tussen haakjes de passe-partout uitsparing. U kunt uw motief zowel met als zonder passe-partout gebruiken.

Voorbeeld: Voor een motief in het formaat 18x24 cm kunt u het lijstformaat 24x30 cm bestellen met een passe-partout uitsparing in 18x24 cm. Of u kiest voor Aura in 18x24 cm en lijst uw foto in zonder passe-partout, omdat de bijbehorende uitsparing in 13x18 cm geschikt is voor motieven in hetzelfde formaat.

AllesLijsten deskundige Ingo

Deskundigenadvies

Voor dit prijssegment zijn het optisch effect en de afwerking uitstekend.

De houten lijst Aura heeft een modern, minimalistisch en hoekig profiel. Hij is verkrijgbaar in de meest populaire kleuren zwart, wit en eiken. De lijst is sober en elegant en past bij de meeste interieurstijlen en fotomotieven. De afstandshouder zorgt voor een aangenaam diepte-effect, waardoor deze lijst met motief er waardevoller uitziet dan een gewone fotolijst. Afhankelijk van uw voorkeur kan de afstandshouder tussen het glas en de passe-partout of optioneel achter de passe-partout worden geplaatst, waardoor u meer mogelijkheden hebt bij het in scène zetten van uw motief of driedimensionale objecten. Bovendien is Aura FSC®-gecertificeerd, wat bepaalde milieu- en sociale normen in de bosbouw garandeert. Ook de aantrekkelijke prijs spreekt voor deze fotolijst. De verwerking van de verstekhoeken en van de fotolijst in zijn geheel is voor dit prijssegment uitstekend.

Op het eerste gezicht lijkt het materiaal van de houten lijst Aura echt hout, maar het is MDF. Het zijn gelijmde vezelplaten bestaande uit verschillende houtsoorten die FSC®-gecertificeerd zijn. De grondstof hout wordt dus volledig benut. Het karakter van echt hout wordt gecreëerd door middel van een folie met geprinte houtnerf, die er uiterst realistisch, waardevol en authentiek uitziet. De folie is rondom het gehele profiel aangebracht, tot in de sponning. Zo ziet de Aura er ook van de achterkant mooi uit. Aangezien deze fotolijst alleen wordt aangeboden in kleine en middelgrote formaten, is de Aura voldoende stabiel, ondanks het MDF, dat niet de stabiliteit van een massief houten lijst biedt. De glasplaat is dunner dan die van andere fabrikanten. Het karton van de passe-partout is in vergelijking minder sterk en niet zuurvrij.

Conclusie

Voor ons wegen de sterke punten van de houten lijst Aura duidelijk op tegen de zwakke punten. Voor dit prijssegment zijn het optisch effect en de afwerking uitstekend. De relatief dunne glasplaat en het minder stabiele MDF doen daar geen afbreuk aan. Voor familiefoto's en prints op papier is Aura top! Daarom wordt de houten lijst Aura terecht vaak door veel van onze klanten besteld.

algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
staander:verticale en horizontale ophanging
lijst om voorwerpen mee in te lijsten:geschikt als lijst om voorwerpen mee in te lijsten
maten
sponningbreedte:0,6 cm
sponningdiepte:2,6 cm
andere eigenschappen
sluiting achterwand:pins (flexpins)
niveau:Standard
dikte:1,4 mm
fotoformaat:10x15
buitenformaat:70x100
kenmerk:incl. passe-partout
lijsttype:afstandslijst