Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantMiraLijst voor medailles 20x20 cm, zwaart

Lijst voor medailles 20x20 cm, zwaart

Lijst voor medailles 20x20 cm, zwaart
Mira

Lijst voor medailles

ArtNr.: MIR-M582002003-H
57,50 € *

De medaillelijsten zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld voor het representatief inlijsten en presenteren van medailles en orden.

Door de hoogwaardige passe-partout en de afstandshouder erachter ontstaat een aangenaam diepte-effect en wordt uw medaille perfect in scène gezet. In tegenstelling tot een gewone fotolijst, waarbij er geen afstand is tussen glas en achterwand, kunnen hier ook dikkere medailles vrij hangen.  Door een slim systeem kunnen de linten van de medailles "onzichtbaar" worden doorgetrokken en in een dubbele achterwand worden vastgezet en verstopt.

De medaillelijst is de perfecte fotolijst voor uw medailles van fietsen, paardrijden, zwemmen, marathon en alle andere sportevenementen, of zelfs voor de eerste medailles van uw kinderen of kleinkinderen.

Informatie over de medaillelijst in 20x20 cm zwart:

  • Lijst: Het formaat is 20x20 cm, het profiel is gemaakt van massief hout
  • Uitsparing: De passe-partout heeft een uitsparing van het formaat 12x12 cm
  • Kleur: Zwarte houten lijst met een glad oppervlak, de zwarte passe-partout heeft een witte kern
  • Achterwand: Een zwart inlegvel dient als achterwand. Het lint van de medaille kan van achteren in een speciale foamboard-achterwand worden bevestigd. Een aangepaste dubbele achterwand ziet er ook aan de onzichtbare achterkant mooi uit.
  • Montage: De medaillelijst wordt geleverd met een geïllustreerde montagehandleiding voor de juiste hantering van de lijst. Aan de achterkant is in het midden een wandhaak gemonteerd, zodat de medaillelijst makkelijk aan de wand kan worden bevestigd.
algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
inlegvel:pins (flexpins)
maten
andere eigenschappen
lijsttype:medaillelijst
sluiting achterwand:schuifveer