Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantMiraOm-de-hoek-lijst 2:1, breed

Om-de-hoek-lijst 2:1, breed

Om-de-hoek-lijst 2:1, breed
Mira
  • 7 cm
  • 1,8 cm
ArtNr.: MIR-521ue2-203040-05-H
vanaf 90,90 € *

De „fotolijst om de hoek“ is de perfecte fotolijst voor de hoeken van de buitenmuur

Presenteer uw foto's en motieven op een ongewone manier op een ongewone plaats! Omdat het inlijstglas aan de binnenrand randloos tegen elkaar ligt, kunnen met een beetje creativiteit twee afzonderlijke foto's op een originele manier worden gecombineerd.

Ook op kantoor kan deze fotolijst zinvol worden gebruikt, bijvoorbeeld in gangen en ontvangstruimtes. Hang bijvoorbeeld twee verschillende berichten met verschillende richtingspijlen. Afhankelijk van de richting waaruit de bezoeker op de fotolijst toeloopt, kan hij zijn individuele informatie zien.

De fotolijst in de hoek is verkrijgbaar in twee verschillende profielbreedten en vier verschillende kleuren. Er is een variant voor binnen- en buitenhoeken en voor de beeldverhouding 1:1 en 1:2.

Informatie over de brede „Fotolijst om de hoek“ 2:1:

  • Type hoeklijst: De "fotolijst om de hoek” is bedoeld voor hoeken van de buitenmuur. U vindt ze bijvoorbeeld aan de binnenkant van kruispunten van gangen, op schoorsteenmantels of ook op rechthoekige zuilen.
  • Fotoformaten: De "2:1"-fotolijst is geschikt voor twee foto’s in verschillende formaten, waarbij de tweede foto twee keer zo groot is als de eerste foto.
  • Profiel: vierkant, massief profiel met een hoogte en breedte van telkens 3 cm
  • Materiaal: massief hout met zichtbare houten structuur, achterwand van MDF met in het midden telkens een jumbo-ophanghaak
  • Formaten: Verschillende formaten zijn standaard, op verzoek kunnen ook andere standaardformaten en zelfs speciale formaten worden gerealiseerd.
  • Glas: Het glas heeft een geslepen rand, het onbreekbare plexiglas heeft optioneel een antireflecterende zijde

 

Tip: Combineer deze lijst met andere "normale" fotolijsten en creëer een wandgalerij die consistent door de hele ruimte loopt. Meer fotolijsten met hetzelfde profiel vindt u bij » houten fotolijst Calais.

algemeen
inlegvel:inlegvel
maten
sponningbreedte:7 cm
sponningdiepte:1,8 cm
andere eigenschappen
sluiting achterwand:schuifveer
lijsttype:fotolijst om de hoek