Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantLarson-JuhlSchaduwvoeglijst AVANT I - 4,05

Schaduwvoeglijst AVANT I - 4,05

Schaduwvoeglijst AVANT I - 4,05
Aicham-Larson-Juhl
ArtNr.: AIC-405-223-1015-H
vanaf 38,80 € *

De firma Aicham Larson-Juhl GmbH uit Neu-Ulm is een van de modernste en grootste producenten van lijstprofielen in Europa.

De productie van de profielen gebeurt deels met de hand, waardoor ze een bijzondere en individuele toets krijgen. Vooral de waardevolle modellijsten zijn deels unieke stukken waarbij het goud met de hand op de lijsten wordt aangebracht.

Het assortiment van Aicham Larson-Juhl omvat fotolijsten van hout en aluminium, maar ook vergulde fotolijsten, die vooral in musea of galerijen te vinden zijn. Op het gebied van houten lijsten zijn er meer dan 1.600 verschillende uitvoeringen beschikbaar, die op maat kunnen worden gemaakt. Op het gebied van aluminium lijsten biedt Aicham Larson-Juhl ongeveer 200 verschillende uitvoeringen aan. Een andere specialiteit van de fabrikant zijn passe-partouts. Meer dan 450 types zijn verkrijgbaar bij Aicham Larson-Juhl.

Meer informatie over baklijst AVANT I van Aicham Larson-Juhl:

  • Premium massief houten fotolijst uit Europese productie
  • Hoogte: 3,00 cm
  • Breedte 4,00 cm
  • Profielbreedte bovenaanzicht: 0,80 cm
  • Sponningbreedte: 3,2 cm
  • Sponninghoogte: 2,30 cm

Bestel in uw fotoformaat! Bij de productie wordt een schaduwvoeg van 0,5 cm rondom toegevoegd. Wilt u een andere sponningbreedte of een uitvoering volgens de sponningmaat, laat het ons dan kort weten in het commentaarveld aan het einde van het winkelmandje.

andere eigenschappen
productlijn:Larson-Juhl
lijsttype:baklijst