Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantartvera1,4 mm museum passe-partout met individueel knipsel

1,4 mm museum passe-partout met individueel knipsel

  • Beelden
  • Voorproefje
1,4 mm museum passe-partout met individueel knipsel 24x30 cm | wit natuur
Artvera-Bilderrahmen
ArtNr.: AVE-PP-254-024-030 | 24x30 cm | wit natuur
A.u.b. formaat van het fragment aangeven! Het fragment wordt gecentreerd geplaatst.
tip: Het buitenformaat van het passe-partout hoeft identiek met de lijstformaat zijn. Voor standardpasse-partouts met vaste innerlijke en buitenmaten is het fragment ca. 0,5 tot 1cm kleiner dan aangegeven, opdat het beeld beter achter het passe-partout reikt.
5,50 € *
Leverbaar binnen: 5 - 7 werkdagen
Direct leverbaar.

Passe-partout in museumskwaliteit

Met deze passe-partout kiest u voor een passe-partout van hoge museumskwaliteit tegen een uitstekende prijs. Naast de esthetische component hebben passe-partouts ook een conservatieve functie, daarom moet de passe-partouts zelf zo zuurvrij en pH-neutraal mogelijk zijn.

  • De passe-partouts hebben een sterkte van 1,4 mm. De rand van de passe-partout (kern) is wit.
  • Deze passe-partouts zijn 100% van alpha-cellulose, ligninevrij, pH-neutraal en zuurvrij.
  • Geef uw individuele uitsparing in "cm" aan. De uitsparing wordt in het midden uitgesneden. In het algemeen is elke rechthoekige binnenmaat mogelijk, maar er moet minstens 1 cm rand blijven. Op aanvraag kunnen ook meerdere uitsparingen worden uitgesneden.
  • Tip:Kies een uitsparing die ca. 1 cm kleiner is dan uw foto. Zo kunt u de foto beter achter de passe-partout monteren. Voorbeeld: De foto is 30x45 cm groot. ⇒ Afmetingen binnenmaat: 29x44cm.

Wat is eigenlijk een passe-partout?

De passe-partout is de creatieve schakel tussen motief, lijst en omgeving. Hij geeft het motief ruimte om te ademen, zodat het zijn volle uitstraling kan ontplooien.

Als de kleur van de passe-partout lichter is dan de hoofdkleur van het motief, treedt het motief optisch op de voorgrond. Een passe-partout in een donkerdere contrasterende kleur creëert meer diepte en driedimensionaliteit. Als u twijfelt, kies dan liever voor een lichtere kleur en een bredere rand.

algemeen
materiaal:karton
maten
hoogte:24,0 cm
breedte:30,0 cm
andere eigenschappen
buitenformaat:24x30 cm
niveau:Konservierung
dikte:1,4 mm
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: