Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantArtCANVASSpierraam "Galerie" - op maat

Spierraam "Galerie" - op maat

Spierraam "Galerie" - op maat
artCanvas
ArtNr.: ART-10102-SZ-H
10,45 € *

Spanframestroken Galerij op maat

Keilrahmen aufziehen

De spanframestroken Galerij op maat zijn geschikt voor de canvasbedekking in veel verschillende maten. Het profiel meet 4,2 x 2, 8 cm en is daardoor 1 cm steviger dan de standaard spanframestroken. Daarom zijn ze bijzonder geschikt voor grote beeldformaten. De spanframes zijn in Beieren met grote precisie gemaakt van dennen- en sparrenhout. De uiteinden van de poten zijn voorzien van een insteeksysteem voor tong en groeven, zodat u geen spijkers of lijm nodig heeft om het spanframe in elkaar te zetten. De stroken worden onder een hoek van 90 graden in elkaar geschoven en gestabiliseerd met wiggen die in de verstekhoeken worden gedreven. Voor spanframes met een lengte van meer dan 70 cm wordt de extra installatie van dwarslatten in het midden van het frame aanbevolen.

Belangrijke informatie over uw order

Het strokenprofiel heeft de afmetingen 4,2 x 2, 8 cm.

De wiggen zijn bij de levering inbegrepen. Vanaf een beenlengte van 70 cm ontvangt u van ons zonder meerprijs extra stabiliserende kruisbraces. De dwarslatten, ook wel middelste stukken of vliezen genoemd, dienen om het frame te stabiliseren en kunnen in de bijgeleverde gefreesde gleuven in het midden van het spanframe worden geplaatst.

Houd er rekening mee dat een spanframe wordt besteld op basis van de buiten afmetingen. De buitenafmeting van het spanframe moet iets kleiner zijn dan de beeldafmeting van het doek, omdat de rand van het doek om het spanframe wordt gespannen en van achteren wordt vastgeniet. Wij raden u daarom aan een spanframe te kiezen dat aan beide zijden ongeveer 3 cm kleiner is dan het beeldformaat.

De buitenafmeting moet daarom ongeveer 10 - 12 cm kleiner zijn dan het zichtbare beeldvlak.

Zo bevestigt u  uw beeld of foto op een spanframe

andere eigenschappen
lijsttype:spieraam
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: