Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantMiraIn-de-hoek-lijst 1:1, smal

In-de-hoek-lijst 1:1, smal

In-de-hoek-lijst 1:1, smal
Mira
  • 7 cm
  • 1,2 cm
ArtNr.: MIR-331ie1-1015-05-H
vanaf 34,00 € *

De „fotolijst in de hoek“ is de perfecte fotolijst voor de hoeken van de binnenmuur.

Presenteer uw foto's en motieven op een ongewone manier op een ongewone plaats! Omdat het inlijstglas aan de binnenrand randloos tegen elkaar ligt, kunnen met een beetje creativiteit twee afzonderlijke foto's op een originele manier worden gecombineerd.

Ook op kantoor kan deze fotolijst zinvol worden gebruikt, bijvoorbeeld in gangen en ontvangstruimtes. Hang bijvoorbeeld twee verschillende berichten met verschillende richtingspijlen. Afhankelijk van de richting waaruit de bezoeker op de fotolijst toeloopt, kan hij zijn individuele informatie zien.

De fotolijst in de hoek is verkrijgbaar in twee verschillende profielbreedten en vier verschillende kleuren. Er is een variant voor binnen- en buitenhoeken en voor de beeldverhouding 1:1 en 1:2.

Informatie over de smalle „Fotolijst in de hoek“ 1:1:

  • Type hoeklijst: De "fotolijst in de hoek” is bedoeld voor hoeken van de binnenmuur. Dit zijn bijvoorbeeld gewone kamerhoeken.
  • Fotoformaten: De 1:1 fotolijst is geschikt voor twee foto’s van hetzelfde formaat.
  • Profiel: vierkant, massief profiel met een hoogte en breedte van telkens 2 cm
  • Materiaal: massief hout met zichtbare houten structuur, achterwand van MDF met in het midden telkens een jumbo-ophanghaak
  • Formaten: Verschillende formaten zijn standaard, op verzoek kunnen ook andere standaardformaten en zelfs speciale formaten worden gerealiseerd.
  • Glas: Het glas heeft een geslepen rand, het onbreekbare plexiglas heeft optioneel een antireflecterende zijde

 

Tip: Combineer deze lijst met andere "normale" fotolijsten en creëer een wandgalerij die consistent door de hele ruimte loopt. Meer fotolijsten met hetzelfde profiel vindt u bij houten fotolijst Lothringen.

algemeen
inlegvel:inlegvel
maten
sponningbreedte:7 cm
sponningdiepte:1,2 cm
andere eigenschappen
sluiting achterwand:schuifveer
lijsttype:fotolijst om de hoek
Klanten, die deze artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht: