Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenfabrikantMiraLijst voor puzzles van aluminium voor 2000 stukken

Lijst voor puzzles van aluminium voor 2000 stukken

Lijst voor puzzles van aluminium voor 2000 stukken
Mira

Lijst voor puzzle van aluminium

ArtNr.: MIR-10275098001-H
vanaf 163,30 € *

Puzzellijst van aluminium - De fotolijst speciaal voor puzzels!

De puzzellijst is geschikt voor de standaardformaten van gangbare puzzels en is speciaal ontworpen en aangepast aan de behoeften van de puzzelaars. Deze puzzellijst is een aluminium fotolijst, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en samen met het acrylglas stabiel en onbreekbaar is. Vanwege de stabiliteit is de puzzellijst vanaf een zijlengte van meer dan 1 meter alleen verkrijgbaar met het stabiele aluminium profiel Quadro. In de kleinere formaten is de puzzellijst van kunststof zeker een goed alternatief.

Bijzonderheden van de aluminium puzzellijst

  • De puzzel kan direct op de bijpassende achterwand worden gelegd, die als stabiele ondergrond dient. Zo kan de puzzel makkelijk worden verplaatst en opgeborgen als u even niet puzzelt.
  • De onbreekbare en lichte plexiglasplaat wordt op de afgewerkte puzzel gelegd en de aluminium lijst er van de zijkant opgeschoven. Dit betekent dat u de puzzel tijdens het inlijsten niet meer ondersteboven hoeft te draaien. 
  • Ondanks het smalle bovenaanzicht is het aluminium profiel extreem vormstabiel en duurzaam, waardoor de aluminium puzzellijst ook ideaal is voor grote puzzels en als u het motief vaak wilt vervangen.
  • Speciale boorgaten in het profiel dienen als wandhaak. Omdat het profiel uiterst vormstabiel is, kan de aluminium lijst ook zonder problemen over de gehele lengte aan het profiel worden opgehangen.
  • Meer informatie en tips voor het inlijsten met de puzzellijst.

De fotolijst voor puzzels:

Opgelet: In de volgende video is een puzzellijst van kunststof te zien. Met de aluminium puzzellijst gaat u op dezelfde manier te werk, alleen is het profiel hier duidelijk stabieler en daarom ook geschikt voor grotere puzzelformaten.

algemeen
materiaal:aluminium
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
Puzzleteile:2000 stukjes
sluiting achterwand:schuifveer
lijsttype:puzzellijst