Categorieëen
AllesLijsten.nlLijstenformaten30x40 cmStijllijst - Hamburg

Stijllijst - Hamburg

Stijllijst - Hamburg
Klueber-Gebira

Stijllijst - Hamburg (5,5 cm breed)

ArtNr.: KGE-43403-H
vanaf 158,40 € *

Stijllijst Hamburg

Het oppervlak van de stijllijst Hamburg is in donker gepatineerd oudgoud. Deze fotolijst heeft een vlak, aan de voorzijde verhoogd profiel met een subtiele versiering aan de vier hoeken, waardoor hij een rustige en aangename uitstraling heeft.

Stijllijsten worden ook wel fotolijsten genoemd die over de hoeken heen worden bewerkt. Tegenwoordig worden gewone fotolijsten van de lopende meter afgesneden, wat bij veel profielen ook mogelijk is. Bij weelderige baroklijsten ontstaan echter problemen bij de verstekhoeken waar de ornamenten van het profiel niet precies op elkaar passen.

Bij deze stijllijsten werden de ornamenten en versieringen tijdens de productie echter al voor de vergulding of oppervlaktebehandeling op de verstekhoeken en het profiel aangebracht. Daarom is de productie veel complexer, wat natuurlijk ook tot uiting komt in de prijs. U wordt echter beloond met een heel bijzondere fotolijst, die zeker geen doorsneelijst is en uw motief in een uniek licht zet.

Speciale formaten

Omdat het vergulden van de stijllijsten al in Italië gebeurt, zijn de stijllijsten doorgaans alleen in standaardmaten verkrijgbaar. Individuele speciale formaten zijn echter ook op aanvraag mogelijk. In dit geval moet u rekening houden met een meerprijs en een langere levertijd. Op verzoek geven wij u graag gedetailleerdere informatie!

algemeen
ophanghaak:verticale en horizontale ophanging
maten
andere eigenschappen
lijsttype:baroklijst